Sport

Start lansat pentru FC Panciu, inceput timid pentru CSM Focsani

Ciprian Fânaru
30 aug 2010 600 vizualizări
FC Panciu - CSM Pascani 5 - 1 (2 - 0) si SC Bacau - CSM Focsani 2 - 0 (1 - 0), in prima etapa a Ligii a treia

Cele doua formatii vrincene din Liga a treia au inceput campionatul 2010/2011 cu evolutii diferite. Rezultatele au fost influentate si de avantajul terenului propriu, in cazul lui FC Panciu, dar si de probleme financiare, cazul focsanenilor. Pe stadionul "Orasenesc", pancenii si-au luat in serios adversara inca din primele minute si au rezolvat problema invingatoarei pina la pauza. Iesenii, care s-au inscris in liga a treia pe ultima suta de metri, au avut o tresarire de orgoliu si au redus din diferenta din lovitura de la 11 metri, dar elevii pregatiti de Sorin Haraga si Danut Bolocan au apasat pe acceleratie si au mai punctat de trei ori pina la final. Au marcat: Fl. Stanciu (3 - pen.), Dutu (41), I. Radu (65), Balaban (68, 72) respectiv Riscu (49 - pen.). Dincolo, in meciul de la Bacau jucat pe "Letea", gazdele antrenate de Ciprian Panait nu au avut mari emotii in a-si adjudeca victoria in fata unei echipe a Focsaniului care s-a bazat pe mai multi juniori si care a pus de putine ori in pericol poarta bacauanilor. în afara celor doua goluri, Sport Club a mai trimis o data mingea in bara. CSM Focsani a ajuns de doua ori la poarta, mai periculos abia in minutele de prelungiri, in timp ce gazdele si-au creat mai multe ocazii de a marca. Bamba a reusit sa deschida scorul in minutul 21, inscriind cu capul. Al doilea gol a fost marcat de Petrea, dupa o actiune a lui Dobarceanu, cel mai bun om de pe teren, mijlocasul bacauan inscriind tot cu capul. (Ciprian FANARU)


Rezultatele primei etape:


SC Bacau "" CSM Focsani 2 "" 0

Poli Galati "" Rapid Suceava 1 "" 0

FC Panciu "" CSM Pascani 5 "" 1

FCM Onesti "" FCM Bacau 1 "" 6

Cetatea Tg. Neamt "" Otelul II 0 "" 2

Luceafarul "" Petrotub Roman 1 "" 4


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.