Sport

Micii fotbalisti au debutat in forta la turneul de la Zalau

Ciprian Fânaru
25 aug 2010 630 vizualizări
Grupele de copii de la CSM Focsani au debutat ieri la Cupa Viitorul de la Zalau cu o serie de rezultate bune.

Grupa 1995 a cistigat cu 1 "" 0 meciul cu CSS Sibiu, dupa ce pierduse in fata celor de la CFR Cluj cu 1 "" 2. Grupa 1999, pregatita de Mircea Lazar, a inceput cu un succes cu 3 "" 1 cu Benta Brasov, iar aseara mai avea de jucat cu CSS Sighetu Marmatiei. Pustii de la grupa 2001, antrenati de Elvis Ilas, au cedat cu scorul de 3 "" 1 in meciul inaugural, contra formatiei similare din Cimpia Turzii, dar s-au revansat apoi cu un categoric 4 "" 0 impotriva Olimpiei Satu Mare. Editia din acest an a Cupei se desfasoara in perioada 23 - 26 august si este organizata la sase categorii de virsta: 1995, 1997, 1999, 2000, 2001 si 2002. Meciurile au loc pe trei terenuri, stadionul Municipal din Zalau, baza sportiva "Viitorul" din Hereclean si stadionul "Victoria" de linga unitatea militara. Competitia a fost deschisa luni seara de un meci intre nationala parlamentarilor si o echipa a invitatilor speciali. Daca formatia invitatilor a avut in componenta nume sonore precum Danut Lupu, Marian Savu, Tiberiu Csik, Stelian Gherman, Vasile Jula sau Dinu Iancu Salajanu, reprezentativa alesilor l-a avut in rindurile sale pe deputatul de Vrancea Alin Trasculescu, cunoscut drept un practicant al sportului rege. Ieri au inceput meciurile din grupe, unde au debutat si formatiile de la CSM Focsani. Participarea formatiilor focsanene a fost posibila si cu sprijinul oferit de Alin Trasculescu si Dan Dumitru. De mentionat ca turneul de fotbal juvenil de la Zalau este unul dintre cele mai puternice din tara, editia din acest an adunind la start aproape 900 de participanti, incintati de conditiile oferite de organizatori. (Ciprian FANARU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.