Sport

FC Panciu nu a trecut (de) Dunarea in Cupa

Ziarul de Vrancea
25 aug 2010 589 vizualizări
FC Panciu - Dunarea Galati 4 - 5 (0 - 1, 1 - 1, 1 - 1), dupa executarea loviturilor de departajare, ieri, intr-o partida din turul IV al Cupei Romaniei

Formatia de Liga a treia FC Panciu a fost eliminata la penalty-uri de divizionara secunda Dunarea Galati, dupa un meci viu si echilibrat. Jocul de ieri a fost un duel intre doi fosti jucatori din echipa cu care Otelul Galati facea furori in cupele europene, Viorel Tanase si Sorin Haraga. Oaspetii au inceput tare si si-au trecut in cont o ocazie de gol in chiar primul minut. Munteanu a scapat singur, dar a tras pe linga bara. In minutul 7, Enache a sutat violent si portarul Lazar a scos de sub bara. Replica gazdelor a venit in minutul 11, atunci cind mingea trimisa din lovitura libera de la 22 de metri de Dutu a trecut peste bara transversala. In minutul 26, Bozian l-a oprit pe Enache, Munteanu a trimis din lovitura libera, dar Lazar aflat la post a salvat. Pancenii nu au mai putut pastra poarta intacta pentru mult timp. In minutul 37 Munteanu a lobat peste Lazar si mingea a intrat in poarta, in ciuda eforturilor lui Rodinel Stan, care nu a mai putut decit sa prelungeasca mingea in plasa. Ocaziile din partea secunda au inceput in minutul 48, Marian Marin a fost aproape de 2 "" 0. Acesta, plecat dintr-o pozitie suspecta de offside, a ratat de putin lovitura de cap in fata goalkeeper-ului Lazar. Vrincenii au resit sa restabileasca egalitatea in minutul 58. Autor Sascau, dupa o lovitura libera de la 30 de metri lateral dreapta executata bine. Mingea a fost atinsa de fostul portar al Stelei, Mindileac, care de fapt a deviat-o in bara si apoi in poarta pentru 1 "" 1. In minutul 60, Sascau a sutat puternic de la 20 metri, pentru ca un minut mai tirziu balonul trimis de Cristea din lovitura libera sa stearga bara pancenilor. Dunarea a avut un gol anulat in finalul timpului regulamentar, dupa ce Cirjan s-a ajutat de mina pentru a introduce mingea in plasa. In prelungiri nu s-a intimplat nimic deosebit, alb-rosii dominind steril timpul suplimentar de joc. La penalty-uri, evolutia scorului a fost urmatoarea: 1 "" 0 Dutu, 1 "" 1 Velescu, 2 "" 1 Stanciu, 2 "" 2 Enache, 2 "" 2 Dobrescu a ratat, 2 "" 3 Cristescu, 3 "" 3 Bozian, 3 "" 4 Pribac, Sascau a ratat lovitura decisiva. Daca treceau de "dunareni", pancenii jucau cel mai probabil cu FCM Bacau in faza a V-a a Cupei Romaniei. FC Panciu a inceput meciul cu: Lazar - Stanciu, Bozian, R. Stan, Cl. Mihai "" Balaban (55 Ungureanu), Bira, Dutu, Marin (53 Galateanu) "" Sascau, I. Radu (72 Dobrescu). Dunarea Galati a replicat cu: Mindileac - Agache, M. Marin, Florea, Popescu - Velescu, Cucu (84 Cioinac), Munteanu (70 Cristescu), Cristea (65 Pribac) - Enache, Cirjan. (Dan CHIRIAC, Ciprian FANARU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.