Sport

Cimpineanca si Golesti, invingatoare in meciurile amicale

Ciprian Fânaru
20 aug 2010 608 vizualizări
AS Cimpineanca - Unirea Tifesti 4 - 3 si National Golesti - Sporting Tecuci 7 - 5

Echipele vrincene care activeaza in liga a patra au continuat seria testelor din intersezon. Meciul amical disputat miercuri seara pe stadionul din Cimpineanca intre AS din localitate si Unirea Tifesti s-a incheiat cu scorul de 4 "" 3 in favoarea formatiei gazda. Jocul a fost unul echilibrat, ambele echipe reusind sa isi creeze o serie importanta de ocazii la cele doua porti. Un rol important l-a jucat si caldura, la ora jocului inregistrindu-se la nivelul gazonului o temperatura de 35 grade Celsius. La aceasta partida de verificare au asistat si circa 50 de spectatori, atmosfera fiind una placuta, fara incidente in teren sau in afara lui. Intr-o partida disputata de asemenea miercuri seara, National Golesti a trecut de cei de la Sporting Tecuci cu un spectaculos 7 "" 5. Tecucenii au incheiat pe locul 4 campionatul judetean din Galati, in timp ce Golestiul a jucat semifinalele play-off-ului ligii judetene din Vrancea, ambele grupari avind obiective mai indraznete pentru viitorul sezon. Simbata trecuta, la Tecuci, golestenii cistigasera cu 3 "" 1. Campionatul ligii a patra vrincene incepe pe 28 august. (Ciprian FANARU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.