Sport

I-au invins pe pustii lui Hagi si au facut egal cu Dinamo

Ciprian Fânaru
12 aug 2010 1029 vizualizări
La U7, CSM Focsani - Academia Hagi 3 - 0 u aflati la inceput, juniorii U9 de la Prosport Focsani au scos un egal, 0 - 0 cu Dinamo, la turneul de fotbal juvenil de la Brasov

Copiii de la grupele cluburilor CSM Focsani si Prosport Focsani au continuat aventura de la puternicul turneu de fotbal juvenil "Brasov Junior"â„¢s Cup" cu rezultate foarte bune. CSM Focsani nu a inceput tocmai bine ziua la categoria de virsta sub 8 ani, acolo unde a luat bataie de la Otelul Galati cu 2 "" 1. Colegii de la U7 au fost mult mai exacti in fata portii si au cistigat clar in fata echipei FC Brasov 1 cu scorul de 4 "" 0. Cel mai bun dintre rezultatele zilei a fost obtinut tot de CSM Focsani la U7, pustii vrinceni laudindu-se cu succesul in fata echipei similare a Academiei de Fotbal "Gheorghe Hagi", scorul final fiind unul de neprezentare, 3 "" 0. Copiii de la U8 au dat si ei peste formatia Academiei de fotbal a "regelui", confruntarea incheindu-se cu 3- 1 pentru constanteni. Pustii de la Prosport n-au mai fost la fel de norocosi, Astra Ploiesti administrindu-le un categoric 5 "" 0 la categoria de virsta sub 10 ani. In cadrul celeilalte grupe de la U10, CSM Focsani a remizat, scor 1 "" 1, cu brasovenii de la FC Benta. Micii fotbalisti ai formatiei de U11 a CSM-ului au deschis ziua cu un rezultat mai mult decit multumitor, invingind cu un edificator 4 "" 0 pe FC Arges, unul dintre cele mai "productive" centre de copii si juniori din tara. Prosport U10 nu s-a lasat mai prejos si s-a impus in disputa contra unei alte formatii argesene, 2 "" 0 cu cei de la LPS Pitesti. Intr-o partida jucata de asemenea la U10, CSM Focsani a remizat, 2 "" 2, cu CSS Tirgoviste. Ziua de ieri a fost una nefasta si pentru CSM Focsani U12, care s-a vazut invinsa in meciul desfasurat pe terenul din Tarlungeni de Otelul Galati, cu un sec 4 "" 0. Pe acelasi teren, se pare cu ghinion pentru foarte tinerii jucatori focsaneni, colegii lor mai mari de la grupa U14 au cedat net impotriva adversarilor de la LPS Iasi, cu 0 "" 6, scor de tenis. Iesenii conduceau deja la pauza cu 3 "" 0. (Ciprian FANARU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.