Sport

Revansa cu AS Stoicescu s-a transformat in joc scoala cu juniorii

Ciprian Fânaru
11 aug 2010 509 vizualizări
CSM Focsani - CSM Focsani juniori, azi, de la ora 10.30 intr-un joc de pregatire gazduit de Milcovul

Echipa de Liga a treia CSM Focsani continua seria amicalelor jucate "acasa". Vrincenii trebuiau sa intilneasca azi pe teren propriu formatia AS Stoicescu Buzau, grupare nou promovata in cel de-al treilea esalon. Cele doua echipe s-au mai intilnit la mijlocul saptaminii trecute la Buzau intr-un meci amical, incheiat nedecis, 2 "" 2. Ieri, amicalul a cazut, astfel ca CSM-ul va folosi ziua pentru un joc "" scoala contra echipei de juniori a clubului. Pina in acest moment, focsanenii au disputat patru jocuri de verificare, bilantul fiind de o victorie, o infringere si doua remize. Elevii pregatiti de Aurel Pastia si Adrian Toma au incheiat la egalitate cel mai recent test din aceasta perioada precompetitionala, 1 "" 1 "acasa" contra echipei a doua a Otelului Galati. CSM-ul a aratat un joc neasteptat de bun in amicalele verii, in care a marcat destule goluri si in care a scos la rampa noi juniori dornici de afirmare. Din pacate, problemele cu banii, care persista in ultimele sezoane si incertitudinea de la club vor produce probabil un exod al fotbalistilor cu experienta, satui de promisiuni neonorate. De partea cealalalta, vizitatorii buzoieni nu se plingeau de bani, formatia fiind patronata de omul de afaceri Bogdan Stoicescu, cunoscut si sub porecla de "Becali de Buzau". Campioana judetului vecin a promovat in Liga a treia dupa ce a cistigat cu scorul de 6 "" 2 meciul de baraj disputat pe 15 iulie la Ianca, impotriva celor de la FCM Adjud. Vrincenii porneau ca favoriti, dar au avut atunci o evolutie suspect de slaba in fata unui adversar de valoare medie si care nu mai vine acum sa joace la Focsani, probabil si de frica unei infringeri. Cu o saptamina si jumatate inainte de startul noii editii de campionat, fara un stagiu de pregatire montan, Focsaniul isi regleaza automatismele in meciuri amicale. Focsanenii vor juca ceea ce se anunta a fi probabil ultimul test al verii la finalul acestei saptamini, simbata 14 august. Adversar pe "Milcovul" ii va fi echipa de Liga a doua Dunarea Galati. Elevii lui Viorel Tanase nu au putut sa invinga intr-un amical cealalta formatie vrinceana de Liga a treia, FC Panciu, intr-o intilnire incheiata cu scorul de 0 "" 0. (Ciprian FANARU)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.