Sport

Doua victorii la Cupa Mondiala

Ziarul de Vrancea
9 aug 2010 530 vizualizări
Campioana olimpica la categoria 48 de kilograme, Alina Dumitru si Corina Caprioriu (57 kilograme) au cistigat, simbata, Cupa Europei, de la Hamburg.

Pina la medalia de aur, Alina Dumitru si-a trecut in cont cinci victorii, invingindu-le pe rind, pe Oiana Blanco (Spania), Kay Kraus (Germania), Amelie Rosseneu (Belgia), Katharina Mentz (Germania) si in finala, pe spaniola Aida Sarmiento. La categoria 57 de kilograme, doua sportive din lotul antrenat de Florin Bercean si-au disputat medalia de aur, Corina Caprioriu si Andreea Chitu. Caprioriu a cistigat grupa B, dupa ce le-a eliminat pe Emilie Amaron (Franta), Susana Hevondian (Ucraina), Gabrielle Deflorenne (Franta), Juul Franssen (Olanda) si Sandy Nisser (Germania), in timp ce Andreea Chitu le-a invins pe Eva Erlebach (Elvetia), Dominique Lantinga (Olanda), Julia Ruiz (Franta), Kitty Bravik (Olanda) si Ben Melech Liraz (Israel), cistigind grupa A. In finala categoriei, Caprioriu s-a impus in fata colegei sale de la lotul national.

Baschetbalistele sint in finala

Nationala de baschet feminin junioare a Romaniei s-a calificat, simbata, in finala Campionatului European de la Timisoara (Divizia B), iar conform regulamentului, indiferent de rezultatul din ultimul act, cele doua finaliste obtin calificarea in Divizia A continentala. Romania a dominat confruntarea cu Belarus timp de 36 de minute, cu doar patru inainte de final fiind egalata, 52-52, si "tremurind" serios pentru victorie. Jucatoarele antrenate de Dan Fleseriu au eliminat pina la urma Belarus in semifinale, scor 62-60 (34-28). La CE de la Timisoara (Divizia B) au luat startul 18 echipe nationale. Finala Romania - Grecia a avut loc aseara.

Mihajlovic: "Mutu este netransferabil"

Tehnicianul echipei Fiorentina, Sinisa Mihajlovic, a declarat ca pentru el atacantul roman Adrian Mutu, suspendat pina in luna octombrie pentru dopaj, a fost intotdeauna netransferabil. "Pentru mine Mutu a fost intotdeauna de netransferat, am avut mereu senzatia ca pot sa contez pe el si modul in care s-a antrenat pina acum este o garantie. Ne aduce un plus de valoare, cu el pe teren este cu totul altceva", a spus Mihajlovic. Intrebat daca alaturi de Mutu este de netransferat si Juan Manuel Vargas, tehnicianul a raspuns: "Depinde de jucatori. Daca un jucator este motivat, el este de netransferat, daca nu este motivat, poate fi vindut repede din punctul meu de vedere. Vreau doar oameni mindri sa joace pentru Fiorentina. Daca un jucator nu este motivat scapam de el". Presedintele clubului AC Fiorentina, Andrea Della Valle, declarase, miercuri, pentru Radio Blu, ca atacantul roman Adrian Mutu nu mai este de vinzare, dupa accidentarea muntenegreanului Stevan Jovetic.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.