Sport

Juniorii de la rugby se vor intrece intr-un alt sistem

Ciprian Fânaru
5 aug 2010 479 vizualizări
Modul cum se desfasoara in prezent campionatele de rugby rezervate juniorilor va deveni istorie. Nu este vorba de modificari totale ale sistemului competitional cu turnee finale, ci de limitele de virsta ale jucatorilor care vor intra pe teren.

In urma unei dezbateri initiate de antrenorul federal Daniel Mitrea, s-a stabilit ca in urmatorii ani competitiile pentru juniori sa fie organizate pentru o singura generatie, adica jucatori nascuti intr-un singur an calendaristic. La discutii au participat membri ai Biroului Federal responsabili cu activitatea de juniori. In urma intilnirii, s-a stabilit ca in anul competitional 2010/2011 se vor organiza competitii pentru Divizia Nationala de Juniori U19 pentru jucatori nascuti in 1992 si 1993, dar si Campionate regionale cu Turneu Final pentru: U19 jucatori 1992 si 1993 (nu mai mult de 5 jucatori), U18 jucatori 1993 si 1994 (nu mai mult de 5 jucatori), U17 jucatori 1994 si 1995 (nu mai mult de 5 jucatori) si U16 jucatori 1995 si 1996. Din anul competitional 2011/2012 vor fi organizate aceleasi competitii, insa numarul jucatorilor care poate fi promovat la o categorie superioara se va limita la 3. Din anul competitional 2012/2013, intrecerile se vor organiza la fiecare categorie de virsta pentru o singura generatie, de exemplu U19 "" 1994, U18 "" 1995, U17 "" 1996. Campionatele vor incepe in luna septembrie. (Ciprian FANARU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.