Sport

FC Panciu s-a calificat in turul trei al Cupei Romaniei

Ciprian Fânaru
2 aug 2010 539 vizualizări
Dunarea II Galati - FC Panciu 0 - 1 ( 0 - 1) u vrincenii au eliminat simbata echipa secunda a Dunarii, dupa un meci controlat autoritar u golul calificarii a fost marcat de Stoian, in minutul 6

Formatia de liga a treia FC Panciu s-a calificat in cel de-al treilea tur al Cupei Romaniei la fotbal. Trupa vrinceana a parasit victorioasa terenul "Dunarea" din Galati, acolo unde simbata dupa - amiaza si-a disputat un loc mai departe in competitia eliminatorie cu echipa secunda a Dunarii Galati. Gazdele s-au prezentat la meci hotarite sa puna bete in roate formatiei care a incheiat sezonul trecut pe pozitia a doua in Liga a treia. Si chiar sa detoneze o mica bomba, scotindu-i din Cupa pe vrinceni. Din fericire, deznodamintul final a fost altul, iar FC Panciu si-a respectat blazonul, obtinind fara dificultate si mari emotii biletele pentru urmatoarea faza a intrecerii. Partida a avut tot timpul la timona pe alb "" rosii din Panciu, care au si avut norocul sa deschida scorul repede, conservind apoi avantajul. Este asadar pentru a doua oara cind elevii pregatiti de antrenorul Sorin Haraga pleaca neinvinsi de pe "Dunarea", dupa ce la mijlocul saptaminii trecute acestia remizasera fara gol cu prima echipa a Dunarii Galati, care activeaza in liga a doua. O grupare care a retrogradat in liga a patra nu a putut sa puna probleme uneia care a tras chiar la promovarea in esalonul second in campionatul precedent. Trebuie amintit si ca, pe linga formatiile care au obtinut calificarea din prima faza, in competitie au intrat simbata si echipele care au retrogradat din liga secunda la finalul sezonului trecut si fruntasele ligii a treia, cu exceptia formatiilor care au promovat.


Putea cistiga mult mai clar


Echipa "dintre vii" a cistigat la limita, dar putea sa o faca mult mai clar, luind in considerare ca a "punctat" serios si la capitolul ratari. Deschiderea de scor a venit foarte repede, inca din minutul 6, atunci cind virful de conjunctura Stoian l-a invins pe portarul "dunarenilor". Dobrescu, revenit dupa o accidentare care l-a tinut citeva saptamini departe de gazon, si-a trecut apoi in cont o serie de oportunitati de a majora diferenta de pe tabela, nefructificate insa. Unicul vir de meserie al vrincenilor a luftat in careul mic advers cu zece minute inainte de final, pentru ca acelasi atacant sa il ia la tinta pe goalkeeper-ul advers in minutul 88. Intre cele doua ocazii semnate de Dobrescu s-a intercalat eliminarea din minutul 85 al lui Rares Marin, care a "colectionat" doua cartonase galbene. Cel care l-a dat afara pe mijlocasul pancenilor a fost centralul brailean Ionut Smeu. FC Panciu a jucat cu: Lazar "" Stanciu, Bozianu, R. Stan, Cl. Mihai "" Ionica, Dutu (78 Ungureanu), Bira, Marin "" Sascau (59 Dobrescu), Stoian. Visul frumos continua astfel in ceea ce-i priveste pe panceni, unica reprezentanta a judetului Vrancea ramasa in cursa in intrecerea fotbalistica knock "" out sperind sa avanseze "pe tablou" si sa ajunga sa joace impotriva unei formatii de Liga intii. Ultima oara cind o echipa vrinceana a ajuns intr-o faza atit de avansata a fost in sezonul 2002 / 2003. Unirea Focsani, pe atunci in Divizia B, a scos din Cupa pe Poli AEK Timisoara, fiind eliminata apoi in optimile de finala de Astra Ploiesti. Azi, reprezentantii echipei din Panciu vor merge la Bucuresti unde va avea loc tragerea la sorti a meciurilor din sezonul 2010/2011 a Ligii a treia. FC Panciu si CSM Focsani isi vor afla adversarele din campionat. (Ciprian FANARU)






În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.