Sport

Doi baschetbalisti focsaneni pleaca la Campionatul European

Ciprian Fânaru
30 iul 2010 487 vizualizări
u unul dintre antrenorii lotului U16 este Mihai Petrut

Nationala de baschet U16 a Romaniei incheie la finalul acestei saptamini stagiul de pregatire pe care il efectueaza la Focsani. 16 tineri baschetbalisti de la cluburi din intreaga tara efectueaza cite doua antrenamente pe zi la Sala Polivalenta din Focsani. Selectionata tricolora este pe "ultima suta de metri" a pregatirii pentru competitia continentala care bate la usa. Campionatul European de la Tallinn, Estonia, este programat in perioada 3 "" 15 august, iar Romania face parte din Grupa C, alaturi de Luxemburg, Belgia, Georgia si Slovenia. Printre cei care vor imbraca echipamentul tricolor la intrecerea din Estonia se numara si doi componenti ai echipei CSS "" CSM Focsani, Alin Olaru si Vasile Pirvu. Sportivii si tehnicienii de la lot sint increzatori inainte de puternicul turneu final, spera sa faca o figura cit mai frumoasa si sa cistige cel putin un meci. "Speram sa avem o evolutie cit mai buna la europene", ne-a spus antrenorul Mihai Petrut, unul dintre tehnicienii selectionatei U16. Romania este departe de a fi favorita turneului, dar nu este exclus ca baschetbalistii sa se claseze la final pe una din primele 15 pozitii. (Ciprian FANARU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.