Sport

In liga a patra, numai cu cerere de afiliere

Dan Chiriac
26 iul 2010 470 vizualizări
AJF Vrancea schimba modalitatea de inscriere in campionat

Echipele de seniori care vor participa in Liga a patra o pot face doar pe baza unei cereri de afiliere. Fara aceasta, echipele nu vor fi inscrise pentru sezonul 2010/2011. "Echipele care urmeaza sa participe in Divizia D trebuie sa tina cont de faptul ca a fost schimbata conducerea AJF care este acum preocupata de preluarea patrimoniului asociatiei si a situatiilor financiare. Din aceasta cauza va rugam sa va conformati cu depunerea cererii de afiliere, cerere in care va rugam sa completati numarul de telefon a delegatului care se ocupa permanent de echipa. Acest lucru este necesar pentru a crea o baza de date cit mai corecta intrucit comunicarea pe viitor sa fie una adecvata pentru a simplifica cit mai mult lucrurile la nivelul Diviziei D. Pentru acest lucru nu este necesar sa va deplasati la Focsani, cererea de afiliere poate fi transmisa la adresa de email office@ajfvrancea.ro sau pe fax la nr. 0337/819.315", se arata intr-un comunicat de presa al AJF Vrancea. Internetul va deveni principalul mod de comunicare intre AJF Vrancea si echipele din Liga a patra. "Va recomandam de asemenea sa folositi toate facilitatile site-ului AJF Vrancea, care va fi principalul mijloc de informare a membrilor afiliati. De asemenea, recomandam echipelor care au gasit intelegere si sint ajutate de Primarie si Consiliul Local din localitate sa infiinteze cluburi de drept public precum cele din Focsani, Vulturu sau Golesti, deoarece finantarea prin aceste cluburi este mult mai usoara. Ghidul pentru infiintarea unui astfel de club precum si statutul vi se poate transmite prin email la cerere sau vi se poate oferi pe suport electronic (stick). Pentru acest lucru puteti sa va adresati la adresa de email presedinte@ajfvrancea.ro.", se mai arata in comunicatul AJF Vrancea. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.