Sport

Apostu a invins in doua seturi in finala Trofeului George Bucuroiu

Dan Chiriac
22 iul 2010 671 vizualizări
Revenit dupa o accidentare, focsaneanul a fost la un pas sa abandoneze din cauza problemelor medicale u organizatorii au oferit cupe, diplome si materiale promotionale primilor clasati

Focsaneanul Teodor Apostu a cistigat ieri dimineata finala Cupei "George Bucuroiu" la tenis. Elevul antrenorului Razvan Bucuroiu a invins cu 6-2, 6-4 in meciul disputat in compania bacauanului George Halici. Meciul nu a avut istoric, chiar daca Apostu l-a avut in fata pe favoritul numarul trei al turneului. Primul set s-a incheiat repede, dupa mai putin de jumatate de ora. In setul secund, echilibrul s-a mentinut pina la 4 - 4, moment in care Apostu a acuzat probleme medicale. Tenismenul din Focsani a avut nevoie de interventia medicului dupa ce singele i-a "tisnit" pe nas. Dupa citeva minute de pauza, Apostu a revenit si a cistigat urmatoarele doua jocuri si implicit meciul. A doua finala masculina a zilei i-a opus pe bacaunaul Teodor Diacomu si galateanul Radu Popa. Meciul s-a jucat pe terenul 1 si a contat pentru turneul masculin la 14 ani. Diaconu s-a impus in doua seturi, 6-3, 7-5, dupa un meci echilibrat, care ar fi putut avea si un alt final daca Popa s-ar fi concentrat mai mult. Tot ieri dimineata s-au jucat si ultimele partide din cadrul turneului de dublu, la 14 ani. Victoria finala i-a revenit cuplului Popa/ Frosa. Cuplul focsanean Cosmin Pioara/ Teodor Lazar s-a clasat pe locul doi, dupa ce a cistigat ultimul meci jucat ieri in grupa. Ultima finala a turneului a fost cea feminina de 14 ani. Constanteanca Surdeanu a pierdut primul set in intilnirea cu Ciobanu, cu 0-6, dar a revenit si a cistigat urmatoarele doua acte cu 6 - 0 si 6 - 2. La 10 ani - feminin, intr-o finala jucata marti seara, victoria i-a revenit bucurestencei Ilinca Foia. Aceasta a trecut in finala de Mirabela Condruz - Venus Braila, scor 4 - 6, 6- 3, 6- 3. In turneul fetelor de 12 ani, s-a impus braileanca Georgia Craciun, in fata colegei sale de club, Elisa Sararu, scor 7-5, 6-0. La fete 16 ani, bacauanca Bianca Iorga a obtinut victoria in finala. Aceasta s-a impus in fata Ioanei Dumitrasc cu 6-1, 6-3. La 10 masculin victoria finala i-a revenit bucuresteanului Teodor Foia care a invins in finala cu 6-4, 6-0 pe Darius Brasov. La final, organizatorii au oferit cupe si diplome, dar si materiale promotionale primilor clasati. Turneul organizat in memoria regretatului antrenor George Bucuroiu a fost o reusita si a adus in tribune multi spectatori nostalgici dupa turneul international de tenis pe care antrenorul il organiza in fiecare an, chiar in aceasta perioada. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.