Sport

Scaune verzi si portocalii, cu numele orasului

Dan Chiriac
21 iul 2010 701 vizualizări
Lucrarile de refacere a Salii Polivalente din Focsani au luat sfirsit. In urma cu citeva zile a luat sfirsit actiunea de vopsire a scaunelor din sala de competitii.

Acestea au fost vopsite in verde si portocaliu, la fel ca si nuantele existente pe pachetul salii. Scaunele, care inainte erau rosii, au fost revopsite in portocaliu, in timp ce cele verzi au primit o nuanta mai inchisa. Noutatea o reprezinta faptul ca pe fotolii a aparut numele orasului Focsani, care se poate citi doar cind sala este goala. Asa cum se procedeaza pe marile stadioane, mai multe scaune au fost vopsite diferit pentru ca numele dorit sa fie format din nuantele scaunelor existente. "Ideea am primit-o si mi s-a parut ceva deosebit sa punem si numele orasului pe scaunele de la Polivalenta", ne-a spus Daniel Gongu, seful Directiei pentru Sport Vrancea. Primele doua litere din numele orasului au fost inscriptionate in sectorul de la tabela de marcaj, urmatoarele trei in cel din mijloc, iar ultimele doua in sectorul din dreapta. Tot in ultimele saptamini peretii salii au fost izolati. Din cauza fondurilor reduse au fost captusite doar zonele unde unde existau probleme. Muncitorii angajati au reparat si acoperisul salii pentru a evita scurgerile de apa pe pachetul salii. Prima actiunea organizata la Polivalenta este cantonamentul efectuat de nationala de baschet U 16. Aceasta se va pregati timp de doua saptamini la Sala Polivalenta, sub coordonarea antrenorului secund, focsaneanul Mihai Petrut. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.