Sport

Fotbalul mic isi alege azi seful

Ciprian Fânaru
15 iul 2010 775 vizualizări
Delegatii formatiilor din divizia judeteana si cei ai cluburilor de juniori se intilnesc azi de la 16.00 in Adunare Generala u 15 iulie este ziua Z pentru conducerea AJF Vrancea u diseara vom afla numele noului sef al Asociatiei, care se va alege dintre cei cinci candidati

La capatul scrutinului de azi se va sti cine va ocupa pentru urmatorii patru ani cea mai importanta pozitie din fotbalul judetean. Patru candidati concureaza impotriva actualului sef, Stan Gheorghiu, aflat in functie de aproape 20 de ani. Acesta isi doreste inca un mandat, dar ramine de vazut care dintre cei cinci competitori a fost cel mai convingator in "campania electorala" intensificata in ultimele zile. Cel putin doi dintre candidati au "pedalat" in principal pe necesitatea de schimbare pentru a-si atrage voturi, in timp ce actualul presedinte se bazeaza pe principiul impacarii tuturor membrilor afiliati. Delegatii echipelor participante in campionatul ligii a patra si reprezentantii cluburilor de juniori care au participat la intrecerile organizate de Asociatia Judeteana de Fotbal (AJF) Vrancea, vor participa miine, de la ora 16.00, in sala Directiei Judetene de Sport la alegerile pentru functia de presedinte si cele de vicepresedinte. Viorel Duru, directorul Departamentului Licentiere din cadrul Federatiei Romane de Fotbal (FRF), a fost desemnat sa supervizeze alegerile de la Focsani. Pentru functia de presedinte lupta cinci candidati. Acestia sint Stan Gheorghiu, actualul presedinte al Asociatiei, Iulian Basturea, vicepresedinte la AJF, Dan Dumitru, presedintele sectiei de fotbal de la CSM Focsani, Viorel Paizan, presedintele clubului de juniori CFT Juventus Focsani, si Stefan Brasoveanu, presedintele Comisiei de Disciplina din cadrul AJF. Cristi Rusu, Jani Oltianu, Ovidiu Rusu, Gheorghe Ivanciu si Stefan Boeru sint cei cinci dintre care se vor alege cei trei vicepresedinti ai Asociatiei.


Miza AJF Vrancea


Asociatia Judeteana de Fotbal este forul care se subordoneaza Federatiei Romane de Fotbal si care coordoneaza intreaga activitate fotbalistica la nivelul judetului Vrancea. Aceasta organizeaza campionatul Ligii a patra, dar si toate fazele judetene ale campionatelor nationale rezervate juniorilor. Presedintele AJF Vrancea participa la toate intrunirile Federatiei Romane de Fotbal si are drept de vot la alegerile generale pentru stabilirea presedintelui FRF. Totodata, presedintii de AJF-uri sint delegati ca observatori de jocuri la meciurile din Liga a a doua sau a treia. Acestia desemneaza presedintele Comisiei Judetene de Arbitri, dar si presedintii si membrii Comisiilor de Disciplina si de Apel. Presedintele AJF Vrancea este cel care alege intreaga echipa cu care va lucra, cu exceptia vicepresedintilor, care sint alesi. Referitor la vot, 27 de cluburi judetene si 8 de juniori vor opta pentru unul dintre candidati, primii doi clasati vor trece in turul doi, unde candidatul care obtine 50 la suta plus un vot e declarat presedintele AJF Vrancea pentru urmatorii patru ani. (Ciprian FANARU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.