Sport

FC Panciu se reuneste azi

Ciprian Fânaru
5 iul 2010 607 vizualizări
Formatia de Liga a treia FC Panciu se va reuni azi pentru a relua pregatirile in vederea noului sezon. Primul antrenament de dezmortire si posibil un joc scoala vor fi meniul zilei pentru fotbalistii care incearca sa convinga staff-ul tehnic ca merita un loc la gruparea care a incheiat precedentul campionat pe locul al doilea.

Ambitiile formatiei "dintre vii" sint mari si pentru stagiunea viitoare, stadionul "Orasenesc" din Panciu fiind locul unde vor exista probabil si noutati in aceasta dupa amiaza. Precum in alti ani, prima perioada a pregatirii va gasi la FC Panciu un lot largit de jucatori, care va fi apoi restrins in urma amicalelor "estivale". La primul antrenament al noului sezon este asteptat si golgeterul Catalin Costin, cel care a fost aproape de un transfer la echipa de Liga intii Astra Ploiesti. Faptul ca pancenii s-au batut la un moment dat chiar pentru promovarea in Liga a doua da incredere fotbalistilor si conducerii pentru viitorul sezon, dar intaririle sint necesare in cazul in care obiectivul va fi acelasi, adica accederea in cel de-al doilea esalon. Antrenor principal va fi Vasile Burga, care s-a inteles cu clubul pancean pentru a conduce echipa de pe banca. De altfel, alb "" rosii au fost pregatiti pentru ultimele jocuri din campionatul trecut de fostul arbitru si fotbalist de prima divizie, care a avut timp sa isi faca o imagine asupra posibilitatilor lotului de jucatori. (Ciprian FANARU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.