Sport

Alin Moldoveanu tinteste o medalie la Cupa Mondiala de la Belgrad

Ciprian Fânaru
28 iun 2010 642 vizualizări
Tragatorul focsanean Alin Moldoveanu participa in aceste zile la o competitie internationala. Este vorba de Cupa Mondiala de la Belgrad, intrecere la care concureaza nu mai putin de 583 de competitori reprezentind 60 de federatii.

Turneul, care este gazduit de Centrul Sportiv Kovilovo, este programat sa se desfasoare in perioada 26 iunie "" 4 iulie. Sportivul de 27 de ani, al 17-lea la proba de 60 de metri pusca aer comprimat in ierarhia federatiei europene de specialitate, va intra astazi in concurs. Tiristul legitimat la cluburile Dinamo Bucuresti/Omega Tehnoton Iasi va incerca sa obtina o clasare cit mai buna in cadrul singurei probe la care va trage. In aceasta dimineata, Alin Moldoveanu va intra al treilea in calificarile de la 10 metri pusca aer comprimat, urmind sa se alinieze la startul finalei acestei probe, programata dupa ora 13.30. In calificari, sportivul format la CS Unirea va avea de luptat cu peste 50 de tragatori. Focsaneanul face parte dintr-o delegatie destul de numeroasa a Romaniei, care a trimis la Belgrad opt sportivi. Singura reprezentanta intr-o proba rezervata fetelor este o junioara de 16 ani, una dintre sperantele tirului sportiv romanesc. (Ciprian FANARU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.