Sport

SMS Sportiv

Dan Chiriac
21 iun 2010 662 vizualizări
Cupa Romaniei si-a stabilit calificatele

Ieri s-au jucat partidele din primul tur al Cupei Romaniei, faza judeteana. Rezultatele inregistrate au fost: Amicii Gugesti "" Avintul Jaristea 5 - 2, Victoria Bordeasca "" Dinamo Tataranu 2 - 4 d.p, CSM Focsani juniori "" Viitorul Homocea 0 - 2, Vointa Slobozia Ciorasti "" AS Cimpineanca 3 - 0, Zorile Cotesti "" National Golesti 0 - 3, Unirea Milcovul "" Soimii Naruja 3 - 4. Doua partide nu s-au disputat. AS Cimpineanca nu s-a prezentat la partida de la Slobozia Ciorasti, in timp ce echipa din Cotesti nu a asigurat asistenta medicala. Cel mai echilibrat meci a fost cel de la Bordeasca, unde cele doua echipe locale au oferit un meci spectaculos, decis abia dupa prelungiri. Faza urmatoare a competitiei va avea loc duminica viitoare. Sedinta tehnica si imperecherea echipelor se va face joi la Sala Polivalenta. Amicii Gugesti, Soimii Naruja si Vointa Slobozia Ciorasti vor juca pe teren propriu cu formatiile National Golesti, Viitorul Homocea si Dinamo Tataranu. (Dan CHIRIAC)


Lucian Gheorghe a pierdut finala la nationale


Tenismanul focsanean Lucian Gheorghe, legitimat in prezent la un club din Sibiu, a jucat finala campionatului national disputata la finalul saptaminii trecute la Medias. Lucian Gheorghe este produsul clubului CS Unirea Focsani, fiind descoperit de regretatul profesor George Bucuroiu. Gheorghe evolueaza in prezent pentru Pamira Sibiu si a cistigat pina in marea finala patru intilniri. A trecut mai intii de Crisan, scor 6-4, 6-1, apoi de Rotariu 6-3, 6-4, Ignat 6-2, 6-4 si in semifinale de Nicolescu cu 6-3, 6-3. In finala, Gheorghe a cedat cu 6-3, 6-4 in fata lui Sebastian Ionescu de la Tenis Club Venus Braila. Tot ieri s-au incheiat la Focsani partidele din cadrul turneului de veterani Cupa "George Bucuroiu". S-a jucat la opt categorii de virsta, la peste 30 de ani si pina la 65 de ani. Finalele s-au jucat aseara. Editia din acest an nu l-a mai avut la start pe jurnalistul Cristian Tudor Popescu, o prezenta obisnuita la turneul de la Focsani. (Dan CHIRIAC)


Evolutii bune pentru tragatori


Tragatorii vrinceni au reusit rezultate notabile in competitia derulata la finalul saptaminii trecute la Iasi. Poligonul "Tehnoton" a fost gazda celei de-a IV-a etape de Campionat National, intrecere destinata atit seniorilor, cit si juniorilor. In concursul juniorilor II, Alin Nastase s-a clasat pe primul loc, la fel ca si Cosmin Susu, in timp ce colegii sai de la CS Unirea Focsani au izbutit inca doua clasari pe podium, in intrecerea rezervata categoriei de virsta juniori I. Astfel, Bogdan Breana s-a clasat al doilea, iar Alexandru Soldanescu pe pozitia a treia. La seniori, Alin Moldveanu a iesit din nou invingator in proba de pusca aer comprimat. Competetia derulata la Iasi reprezinta doar o noua etapa de pregatire inainte de finala campionatului national, singura care aduce medalii si care se va desfasura in luna iulie la Bucuresti. Dupa fiecare etapa derulata se alcatuieste un clasament, iar titlul national absolut se acorda abia la finalul tuturor etapelor de campionat national. Dupa rezultatele obtinute pina acum, tragatorii pregatiti de Adrian Alaci au sanse mari sa obtina medalii la finala care va avea loc intre 12 si 14 iulie in capitala. (Dan CHIRIAC)




În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.