Sport

Jucatorii de futsal, felicitati de oficialii FRF

Dan Chiriac
16 iun 2010 724 vizualizări
Evolutia buna din finala Cupei Romaniei la futsal nu a ramas fara ecou

CSM Focsani a pierdut cu 6-4 finala jucata cu City"â„¢us Tg. Mures dar a lasat o impresie buna. Focsanenii au fost laudati de toata lumea, inclusiv de reprezentantul FRF, Radu Petre. Acesta le-a inminat medaliile pentru finala disputata si le-a explicat si modul de disputare a turneelor din cupele europene. "Este o performanta deosebita pentru fotbalul din orasul dumneavoastra. Este ceva unic sa ajungi sa joci o finala de cupa, poate doar o singura data in viata reusesti asa ceva. Focsaniul a meritat aceasta calificare si chiar daca a avut un culoar favorabil a demonstrat ca este o echipa puternica", a spus Radu Petre. De altfel, fotbalistii de la CSM Focsani au luat contact si cu trofeul suprem. Pentru citeva minute, jucatorii au avut ocazia sa se fotografieze cu trofeul care in cele din urma a ajuns la formatia mureseana. In holul hotelului unde au fost cazati, fotbalistii si antrenorii nu au ratat ocazia sa ia trofeul in brate. Focsanenii s-au intors dupa meci acasa, dar bucuria a fost limitata. Cei doi antrenori au trait cu senzatia ca se putea mai mult. "Abia peste ani de zile vom realiza ce performanta am reusit. Nu vad prea curind o alta echipa de seniori de la noi sa ajunga sa joace finala Cupei Romaniei, desi mi-as dori foarte mult. Sint multumit de evolutia baietilor si nu pot decit sa-i felicit pentru ce au realizat", ne-a spus antrenorul Petrache Gurguiatu. Echipa de futsal va juca in cupele europene. UEFA Super Cup se va juca pe sistem turneu, iar cheltuielile de organizare vor fi suportate 50-50 la suta de catre UEFA si formatia organizatoare. Astfel, focsanenii au nevoie de bani pentru inscriere dar si pentru o posibila organizare a unui turneu la Focsani. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739399 zile, 12 ore, 10 minute, 16 secunde
I LOVE ILAS FOR EVER !!!
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.