Sport

FCM Adjud, cistigatoarea Ligii a patra

Dan Chiriac
7 iun 2010 1755 vizualizări
FCM Adjud - Flacara Urechesti 2 - 1 (0 - 0), in finala Ligii a patra, disputata ieri pe stadionul Milcovul u adjudenii isi vor afla adversara de la baraj, miercuri

Dupa sapte ani de seceta, in care fotbalul din al doilea oras al judetului s-a zbatut in mediocritate, FCM Adjud a cistigat ieri Liga a patra. Dupa ce in 2003, Prodeftiki Adjud retrograda din Liga a treia, fotbalul din Adjud s-a aflat intr-un declin pe care fanii nu l-au acceptat usor. Reconstructia noii echipe a inceput in urma cu un an si jumatate, dupa ce FCM Adjud a reusit cel mai slab tur de campionat din istorie. Cu doar trei puncte acumulate in 13 etape, adjudenii erau in subsolul clasamentului. Atunci s-a decis formarea unei noi formatii la Adjud, care ieri a incheiat cu succes un ciclu care se doreste desavirsit la barajul de martea viitoare, de la Ianca. Partida de ieri cu Flacara Urechesti nu a fost insa deloc usoara. Cei din Urechesti au dominat prima repriza, au ratat citeva ocazii de gol prin Burcacel si Sorin Popa, dar au o solicitat si o lovitura de la 11 metri dupa caderea in careu a lui Burcacel. Adjudenii au marcat cu 10 minute inainte de pauza, dar golul a fost anulat pentru ofsaid. Repriza a doua a fost echilibrata, cele doua formatii parind toropite de caldura de afara. Pauza de apa, de la jumatatea actului secund, a inviorat cele doua formatii care au oferit un final de meci spectaculos. Ionut Radu, fostul jucator de la FC Panciu, care a marcat zece goluri in acest play-off, a fost cel care a deschis scorul. Acesta a marcat din lovitura libera, in minutul 72. Cinci minute mai tirziu, Tabacaru a punctat pentru 2 - 0, dupa o pasa primita de la Radu. Urechestiul nu a cedat, iar Burcacel a redus din handicap, in minutul 82, dintr-o lovitura de la 11 metri obtinuta tot de el. Pe final, cei din Urechesti au fortat egalarea, dar Razvan Craciun a ratat de doua ori din pozitii favorabile. Finalul partidei a adus bucurie in rindul echipei din Adjud, care va juca marti 15 iunie, la Ianca, cu invingatoarea Ligii a patra din Buzau. Vestea buna vine dupa ce AS Stoicescu, marea favorita la obtinerea dreptului de participare la baraj a pierdut simbata, scor cu 1- 2 in fata celor de la Locomotiva Buzau. Miercuri, in finala play-off-ului din Buzau se vor intilni Recolta Cislau si Locomotiva Buzau. La finalul partidei de ieri, de pe stadionul "Milcovul", AJF Vrancea, prin presedintele Stan Gheorghiu si presedintele de la arbitri, Cristi Rusu, au oferit celor doua finaliste cupe, diplome si cite o minge. FCM Adjud a jucat cu Atomei - Ionescu, Traistaru, Craescu, Baban - Dascalu, Munteanu, Tabacaru (90 Pascu), Croitoru (75 Stefan) - I. Radu, Paun (66 Raducan). Flacara Urechesti a replicat cu: Enache - Vasii (73 Ciubotaru), Velea, S. Abeaboeru, Simbotin - Craciun, Capatina, S. Popa, Negoita (67 Badiu) - Burcacel, Nache. Au arbitrat: alin Samoila, ajutat la cele doua linii de Ionut Paraschiv si Florin Danciu. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 3

Adaugă comentariu
, acum 739399 zile, 7 ore, 55 minute, 28 secunde
ba bai asa si sa va vad in liga a 3 luati exemplul lui F.C PANCIU bafta!!!!!
, acum 739399 zile, 7 ore, 55 minute, 28 secunde
Pacat de voi, dar urat echipament mai aveti.....ALB SI ROSSSSUUUUUUU e mai potrivit!!!!!!!!!!!
, acum 739399 zile, 7 ore, 55 minute, 28 secunde
Pacat de voi, dar urat echipament mai aveti.....ALB SI ROSSSSUUUUUUU e mai potrivit!!!!!!!!!!!
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.