Sport

Se joaca semifinalele Ligii a patra

Dan Chiriac
3 iun 2010 585 vizualizări
Azi se disputa semifinalele Ligii a patra de fotbal. Cele doua partide vor decide echipele care vor juca duminica, de la orele 11.00, finala Ligii a patra

Astfel, la Vulturu, se vor intilni Viitorul Homocea si Flacara Urechesti. Echipa din Homocea a produs surpriza primului tur, dupa ce a eliminat-o pe National Golesti. Echipa condusa de primarul Neculai Ionescu este considerata favorita meciului de azi. Flacara Urechesti este finalista de anul trecut a campionatului si doreste sa reediteze performanta si in acest an. In a doua semifinala se vor intilni pe stadionul "Florin Jelea" din Golesti formatiile FCM Adjud si Avintul Jaristea. Cele doua echipe s-au intilnit si in timpul sezonului regulat, fiecare echipa invingind pe teren propriu. La Adjud a fost 5 - 1, iar in retur, Jaristea a cistigat cu 4 - 1. Partidele de azi vor incepe la orele 17.30. Daca la finalul celor 90 de minute scorul va fi egal, vor urma prelungiri. Se vor juca doua reprize a 15 minute fiecare. Daca egalitatea va persista, deliberarea se va face dupa executarea loviturilor de departajare. AJF Braila a anuntat ca meciul de baraj dintre cistigatoarele judetelor Vrancea si Buzau va avea loc pe 15 iunie, la Ianca. In judetul Buzau se va juca de asemenea un play-off, care va stabili invingatoarea. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.