Sport

Se stabilesc semifinalele

Dan Chiriac
1 iun 2010 596 vizualizări
Azi se vor stabili partidele din cadrul semifinalelor Ligii a patra. Tragerea la sorti va avea loc de la orele 18.00, la Sala Polivalenta.

Cele patru echipe calificate in aceasta faza sint Viitorul Homocea, FCM Adjud, Avintul Jaristea si Flacara Urechesti. Partidele din semifinale vor avea loc pe teren neutru. Tot azi se vor stabili si terenurile pe care se vor juca aceste meciuri. Variantele cele mai probabile sint stadioanele din Vulturu, Golesti si Panciu. Toate cele patru echipe calificate ar putea juca la anul in Liga a treia, iar accederea lor in semifinale nu a fost intimplatoare. La Homocea si Jaristea s-au construit in ultimii ani echipe competitive, dar si baze sportive moderne care pot gazdui meciuri de Liga a treia. FCM Adjud a revenit in prim-planul fotbalului judetean, dupa citiva ani de criza. Adjudenii au una dintre cele mai bune formatii si sint priviti de multi iubitori ai fotbalului ca marii favoriti la cistigarea Ligii a patra. Flacara Urechesti este la rindul sau o formatie puternica, care se bazeaza pe aportul a doi jucatori cu experienta, Sorin Popa si Emil Burcacel. Urechestiul este finalista din sezonul trecut si este singura echipa din Vrancea care joaca doi ani consecutivi semifinalele play-off-ului. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.