Sport

Derby-ul play-off-ului se joaca la Vulturu

Dan Chiriac
27 mai 2010 682 vizualizări
Ieri s-au stabilit stadioanele unde se vor disputa partidele de duminica din Liga a patra u cistigatoarea play-off-ului va juca cu campioana judetului Buzau

Ieri s-au stabilit terenurile pe care vor avea loc partidele din cadrul play-off-ului Ligii a patra la fotbal. Partida National Golesti - Viitorul Homocea, considerata capul de afis al acestei etape, se va disputa la Vulturu. Alte trei partide se vor juca astfel: Flacara Urechesti - Unirea Tifesti la Adjud, FCM Adjud - Dinamo Tataranu la Golesti si ASA Steaua - Avintul Jaristea la Odobesti. Partidele din play-off se vor juca pe teren neutru, varianta de rezerva fiind stadionul din Panciu. Echipele se pot intelege pentru a modifica ora de incepere a jocurilor. De principiu, partidele vor incepe duminica, la orele 11.00. Sedinta de marti seara, care a stabilit programul din play-off, a nascut mai multe controverse asupra locului de desfasurare a meciurilor. In cele din urma, terenurile au fost stabilite cu acordul majoritatii delegatiilor. Partidele de duminica se vor juca dupa sistemul eliminatoriu. Daca la finalul celor 90 de minute scorul va fi egal, atunci se vor disputa doua reprize de prelungire a cite 15 minute fiecare. Daca egalitatea va persista, atunci se vor executa lovituri de departajare. In play-off nu se va tine cont de cartonasele galbene si rosii din timpul sezonului regulat, iar echipele au obligatia sa aiba junior pe teren.


Barajul se joaca la Braila


Echipa care va cistiga play-off-ul Ligii a patra va juca meciul de baraj pentru promovare in Liga a treia la Braila. Adversara vrincenilor va fi cistigatoarea Ligii a patra din Buzau. Partida va avea loc pe 15 iunie, pe un stadion stabilit de cei de la AJF Braila. Totodata, AJF Vrancea va organiza un meci de baraj, tot pe 15 iunie, la Focsani sau Panciu. Se vor intilni cistigatoarele campionatelor Ligii a patra din Vaslui si Braila. AJF Vrancea nu a stabilit deocamdata terenul pe care se va juca acest meci, dar a precizat ca exista pe linga stadioanele echipelor din Liga a treia si variantele Vulturu, Adjud sau Odobesti. Toate echipele care vor lua parte la meciurile de baraj vor trebui sa achite o taxa de 3.000 de lei pentru toate cheltuielile de organizare. Anul trecut, la Panciu, s-a organizat meciul de baraj dintre Dunarea II Galati si Partizanul Merei, ambele echipe ajungind ulterior in Liga a treia. In editia trecuta, cistigatoarea Ligii a treia din Vrancea, FC Dumitresti a promovat in Liga a treia, dupa ce a cistigat la penalty-uri barajul disputat cu Mesagerul Bacau. Ulterior, echipa de pe Valea Rimnicului a vindut locul celor de la AS Domnesti, iar in acest sezon a fost exclusa din campionatul Ligii a patra. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.