Sport

CSM Focsani, in febra meciului cu Romanul

Dan Chiriac
26 mai 2010 620 vizualizări
Fotbalistii de la CSM Focsani au intrat in febra meciului cu Petrotub Roman si nu se gindesc decit la un succes in cel mai important meci al sezonului pentru echipa vrinceana

Orice alt rezultat decit o victorie in acest joc ii arunca pe focsaneni la portile Ligii a patra. Ieri dimineata, jucatorii s-au antrenat sub comanda antrenorului secund Adrian Toma, pe stadionul "Milcovul 2". Desi citiva jucatori au absentat motivat de la pregatirea de ieri, tot lotul de jucatori este valid pentru partida de vineri. "Toata lumea este concentrata la miza partidei de vineri. Sintem cu totii constienti ca numai victoria ne poate ajuta in lupta pentru evitarea retrogradarii. Nu avem jucatori accidentati sau suspendati, astfel incit vom da totul pentru a obtine cele trei puncte. Ne-ar fi fost mai usor daca am fi cistigat un punct in partida de la Tg. Neamt, dar numai de ghinioane avem parte in ultima vreme. Am pierdut in minutul 92 la Braila, iar la Tg. Neamt am cedat dupa acel penalty din minutul 88", ne-a spus Ovidiu Rusu, directorul sportiv de la CSM Focsani. Accidentat in urma cu doua saptamini, Vali Toader a reintrat in programul de pregatire al echipei si va fi apt pentru meciul de vineri. Acesta a stat in poarta, la antrenamentul de ieri, motiv pentru cei de pe margine sa glumeasca pe seama fundasului focsanean. "Ai luat-o pe urmele lui Manta! Va faceti portari amindoi!", au strigat cei de pe marginea terenului. Claudiu Manta, unul dintre cei mai buni mijlocasi pe care i-a avut Unirea Focsani, in anii 90, actualmente jucator in Liga a patra, la Steaua Focsani, a intrat duminica trecuta in poarta echipei sale, dupa ce goalkeeperul formatiei a fost eliminat. Brigada de arbitri pentru jocul dintre CSM Focsani si Petrotub Roman este formata din centralul sucevean Ionut Ignat si asistentii botosaneni Ciprian Iovu si Iulian Brinza. Observator va fi Gabi Lefter din Ploiesti. (Dan CHIRIAC)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 2

Adaugă comentariu
, acum 739407 zile, 11 ore, 6 minute, 58 secunde
Cu siguranta o sa ii batem , daca ati observat de cand e galeria alaturi de voi , acasa aveti 6 victorii si 2 egaluri. Mandru ca sunt focsanean!
, acum 739407 zile, 11 ore, 6 minute, 58 secunde
facem si noi ce putem si ceea ce trebuie facut pentru aceasta echipa locala.din pacate prea putini sustinatori pe stadion si in peluza .speram la mai mult in sezonul viitor.
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.