Sport

Antrenor de juniori, mort sub ochii lui Mircea Petrisor

Ciprian Fânaru
11 mai 2010 1030 vizualizări
Antrenorul de baschet focsanean Mircea Petrisor a fost la finalul saptaminii trecute martorul unei tragedii

Lumea baschetului este in doliu dupa ce unul dintre cei mai buni antrenori de juniori din tara s-a stins la 55 de ani, la citeva minute dupa ce si-a condus echipa CSS Bega Timisoara spre finala Campionatului National. Mircea Albu, onorat de mai multe ori de Federatia Romana de Baschet pentru rezultatele sale foarte bune la nivel de copii si juniori, a calificat echipa in ultimul act al turneului final pentru jucatori sub 20 de ani de la Miercurea Ciuc, insa a decedat la scurt timp dupa semifinala cu CSS 4 Bucuresti. Din primele investigatii, cauza pare sa fi fost un infarct miocardic. "Dumnezeu sa-l ierte, nici nu stiu exact ce s-a intimplat. Am aflat repede, chiar in timp ce se afla SMURD-ul acolo, pentru ca tatal lui Catalin Petrisor, unul din tinerii nostri jucatori, era prezent la acel turneu", a spus pentru presa centrala Dragan Petricevici, antrenorul prim-divizionarei BCM Elba Timisoara. (Ciprian FANARU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739404 zile, 9 ore, 12 minute, 13 secunde
Celor care le mai pasa de sport si vor sa faca parte din galeria orasului ( care va merge in principal la fotbal si futsal , dar posibil si la alte sporturi ) sa dea add la id-ul csmfocsani1953 . citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.