Sport

Judoka de la LPS Focsani, noua medalii la nationalele scolare de la Pitesti

Ciprian Fânaru
10 mai 2010 679 vizualizări
Pitestiul a fost la finalul saptaminii trecute gazda etapei finale a Campionatelor Nationale Scolare de judo.

La intrecerea rezervata categoriei de virsta sub 20 de ani au concurat 270 de sportivi legitimati la cluburi sportive scolare cu sectii de judo din 26 judete din intreaga tara. Lupta pentru medalii a fost acerba, in cadrul acesteia remarcindu-se si judoka vrinceni, care au reusit sa se claseze de numai putin de noua ori pe podiumul de premiere, demonstrind inca o data valoarea scolii de judo vrincene. Unica medalie de aur a fost cucerita de Maricela Gradisteanu, invingatoare in finala categoriei 44 de kilograme. Medaliate cu bronz sint si colegele sale Nicoleta Ilie (44 kg), Monica Ioanas (48 kg), Sorina Turcanu, (57 kg), Adriana Necoara (63 kg), Ioana Ploscaru (70 kg), iar la masculin, pe treapta a treia a podiumului au urcat Ginu Vlase (55 kg), George Neagu (90 kg) si Bogdan Badiu (100 kg). "A fost competitie foarte buna, cu 9 medalii cistigate, dintre care 8 de bronz, parca ne-am fi facut contract cu locul 3", ne-a spus mai in gluma mai in serios fericitul antrenor Marinel Palade, care alaturi de Stanica Grosu, Iulian Surla si Dumitru Zisu ii pregateste pe sportivii de la LPS Focsani. (C. FANARU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739404 zile, 10 ore, 11 minute, 9 secunde
si am fost la concurs si stiu cum a fost.a fost greu dar in acelasi timp si frumos si distractiv.a fost inca o incercare a vietii noastre pe care am depasito cu bn.
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.