Sport

Handbalistii vor sa lase o impresie buna la meciul de la Iasi

Ciprian Fânaru
7 mai 2010 452 vizualizări
Politehnica Iasi - CSM Focsani, duminica, de la ora 12.00, in ultima etapa din Divizia A de handbal masculin u focsanenii vor sa incheie sezonul cu un rezultat pozitiv, dar absentele vor da batai de cap staff-ului tehnic

Echipa de handbal de liga secunda CSM Focsani disputa duminica, 9 mai, ultimul meci din acest sezon. Campionatul va lua astfel sfirsit pentru elevii pregatiti de profesorul Lucian Tucan, din pacate pe teren strain. Partida din sala LPS le are pe gazdele antrenate de Costel Schender in postura de favorite, cel putin prin prisma ordinii clasamentului din seria moldoveana a Diviziei A. Iesenii "" locul II - privesc meciul ca pe un prilej de a-si lua ramas bun de la suporteri printr-o victorie. Focsanenii incheie in acest week-end unul dintre cele mai putin reusite sezoane, totodata unul dintre putinele in care nu s-au batut nici pentru locul al doilea. Trupa vrinceana a strins pina acum numai 17 puncte in 19 jocuri si nu poate spera nici macar la un loc pe podium. Succesul la limita obtinut runda trecuta cu echipa secunda a "U" Bucovina Suceava i-a apropiat totusi pe focsaneni la doua puncte de acest adversar, iar un eventual esec al sucevenilor contra Vasluiului, coroborat cu o victorie a CSM-ului la Iasi, ar duce formatia vrinceana la egalitate cu studentii. Infaptuirea acestui scenariu, destul de utopic insa, nu ar face decit sa certifice ceea ce spectatorii focsaneni au vazut la meciul de joia trecuta, anume ca cele doua combatante au valori si exprimari aproximativ egale. "Nu o sa am toata echipa la Iasi din cauza citorva indisponibilitati, am avut si o serie de absente la pregatire. Sezonul acesta au fost mai buni, au reusit sa ne bata si la noi acasa, au o echipa mai solida. Vom incerca sa ne facem cit se poate datoria. Suceava are meci usor acasa cu Vasluiul, asa ca in clasament nu se mai poate schimba nimic. Unul dintre motivele pentru clasarea pe pozitia a patra este ca fata de anii trecuti nu am prea reusit sa aducem puncte de afara", ne-a declarat Lucian Tucan, antrenorul handbalistilor de la CSM Focsani. (Ciprian FANARU)

Programul etapei a XX-a a Diviziei A:

Universitatea Galati "" LPS Piatra Neamt

Politehnica Iasi - CSM Focsani

"U" Bucovina II Suceava "" HC Vaslui


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.