Sport

Pancenii vor sa se trezeasca din cosmarul de la Braila

Ciprian Fânaru
7 mai 2010 436 vizualizări
Petrotub Roman - FC Panciu, azi, de la ora 18.00, intr-un meci din etapa a 28-a a Ligii a treia Formatia de Liga a treia FC Panciu joaca azi o noua partida de campionat in compania celor de la Petrotub Roman

Deplasarea de la Neamt poate fi o runda de recapatare a moralului, dupa dezastrul din etapa precedenta, cind pancenii au capotat cu un rusinos 1 "" 6 la Braila, pe terenul liderului. Aflati acum la o diferenta insurmontabila de 8 puncte in spatele brailenilor, elevii lui Sorin Haraga si Damian Bancila au in fata o confruntare deloc usoara impotriva unui adversar cu pretentii la locul al doilea. Singura realitate pozitiva este faptul ca, indiferent de rezultatele inregistrate in aceasta etapa, vrincenii nu au cum sa piarda locul secund in clasament. In afara de reculul de la Braila, o alta dezamagire in tabara alb-rosilor este ca pozitia a doua a ierarhiei nu mai duce din acest sezon la barajul de promovare in Liga a doua. De partea cealalta, romascanii sint increzatori in victorie si vineaza chiar locul doi pe care e situata acum gruparea dintre vii. Ascendentul moral al formatiei din Panciu vine dintr-un aspect interesant, anume ca Petrotub nu a pierdut pina acum nici un meci in deplasare, in afara acelui 1 "" 4 inregistrat chiar pe terenul celor de la Panciu. Gazdele au si avantajul fizic de partea lor, deoarece s-au odihnit runda trecuta, cind trebuiau sa joace cu retrasa echipa din Radauti. Formatia probabila a pancenilor este urmatoarea: Gordin "" Ionica, Feraru, Constantinescu, Cl. Mihai "" Bica, Cioran, Dutu, Tudor "" Predoiu, Costin. Partida va fi condusa de o brigada de arbitri compusa din Bogdan Hanceariuc - Iasi, Bogdan Terente si George Duta - ambii din Bacau. Observator va fi Bogdan Zanfirescu din Botosani. (Ciprian FANARU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.