Sport

Rugbistii U19 lupta sa-si mentina locul trei

Ciprian Fânaru
5 mai 2010 653 vizualizări
LPS Focsani - CSS Unirea Iasi, azi de la ora 14.00, intr-un meci din etapa a XIX-a a campionatului national de juniori U19

Echipa de rugby sub 19 ani de la LPS Focsani joaca azi o noua partida in cadrul campionatului national rezervat acestei categorii de virsta. Confruntarea de pe stadionul "Tineretului" trebuie sa aiba in mod normal o singura cistigatoare, aceasta fiind gruparea gazda. Iesenii ocupa doar locul al noualea in clasament, fara sanse de a accede in play-off. Sanse sint mult mai mari in dreptul focsanenilor, care s-au odihnit runda precedenta, atunci cind au cistigat la masa verde intilnirea cu retrasa Gens Cluj si au avansat pe podiumul ierarhiei sezonului regulat. Cu patru etape ramase de jucat, vrincenii vor pune mai mult ca sigur mina pe biletele de play-off, mai ales ca la trei dintre partide vor beneficia de avantajul terenului propriu. In alta ordine de idei, echipa nationala de juniori sub 20 de ani s-a aflat zilele trecute in cantonament la Izvorani. Acesta a fost cel de-al doilea stagiu de pregatire din acest an, dupa cel efectuat la inceputul lunii ianuarie la Snagov. Din formatia noastra care va participa la Junior World Rugby Trophy 2010 fac parte si jucatorii Remus Catea si Andrei Gaita, ambii de la LPS Focsani. Aseara, stejareii au disputat un meci amical contra celor de la CSM Bucuresti. Antrenor al selectionatei U20 este focsaneanul Ion Viorel, care alaturi de elevii sai a facut un tur de forta pentru a ajunge la meciul de azi. "Obiectivul nostru la acest mondial este sa ne pastram titlul cucerit anul trecut in Kenya. Pe 14 mai vom pleca la Moscova, unde ne vom lupta sa iesim cistigatori", ne-a spus antrenorul Ion Viorel. (Ciprian FANARU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.