Sport

Opt candidati pentru sefia Politiei vrincene

Dan Chiriac
1 mai 2010 1542 vizualizări
Doi dintre acestia vin de la IJP Galati

Nu mai putin de opt ofiteri rivnesc la postul de inspector sef al Politiei vrincene, un numar fara precedent de la disparitia oficiala a militiei, in 1990. Patru candidati si-au depus pina ieri la prinz dosarele, insa "deadline-ul" a expirat la orele 16.00, asa ca este posibil sa se fi inscris si ceilalti patru despre care se facea vorbire ieri. Citeva nume surpriza au reaparut in lupta pentru acest post. Este vorba despre comisarul sef Cristache Jipa, de la IPJ Galati, care se afla la a doua tentativa de a prelua postul. In 2008, acesta a candidat alaturi de Sandel Doaga pentru acest post, dar a pierdut. Acum, Cristache Jipa spera sa-si ia revansa. Un alt nume surpriza este cel al comisarului sef Ionel Rusu, fostul sef al Politiei Adjud, actualmente ofiter la Transporturi Feroviare. Acesta a pierdut in ultimele luni doua concursuri la care s-a inscris. A fost depasit de Ionel Bitca la examenul pentru comanda Politiei Adjud si a renuntat in ultimul moment la concursul pentru functia de sef al Directiei Anticoruptie Vrancea. Actualul interimar la comanda Politiei, comisarul sef Victor Norocea, si-a depus la rindul sau dosarul de candidatura. Al patrulea inscris este comisarul sef Georgel Badiu, seful de la Cercetari Penale, cel care a anuntat inca de la scoaterea postului la concurs ca va concura. Un alt nume de ofiter vehiculat ca posibil candidat este al lui Danut Bogdan de la Investigatii Criminale, insa se pare ca s-a razgindit si comisarul sef Enache Manolache. La rindul sau, fostul adjunct Ionel Popescu face parte dintre candidati, la fel si Neculai Braileanu, fostul sef al unitatilor de politie din Panciu si Odobesti. Preferatul liderului PD-L Vrancea, comisarul Gabriel Stefanescu, a renuntat se pare sa se inscrie la concurs, potrivit informatiilor noastre. Ofiterul avea nevoie de o derogare din partea IGPR, neavind trei ani de vechime in functii de conducere. Lista oficiala a candidatilor va fi aflata in cursul zilei de luni, concursul urmind sa se desfasoare pe data de 20 mai. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739407 zile, 6 ore, 27 minute, 58 secunde
Daca te mai consideri focsanean adevarat si iubesti sportul da copy/paste la acest link : http://www.youtube.com/watch?v=VKyim2Zz6t4 Vizionare placuta!
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.