Sport

Baschetbalistii LPS-ului au cistigat finala ONSS

Ciprian Fânaru
26 apr 2010 583 vizualizări
Formaţia de baschet a Liceului cu Program Sportiv din Focsani a participat weekend-ul trecut la turneul final al Olimpiadei Nationale a Sportului Scolar pentru gimnaziu.

Echipa compusa din jucatorii Olaru, Neguroiu, Ionita, Manea, Hristea, Avram, Bordei si Lungu a facut un turneu perfect, reusind sa-si adjudece titlul national la ciclul gimnazial si cucerind marele trofeu. Beneficiind si de aportul primilor doi baschetbalisti, internationali si componenti ai echipei sub 16 ani a LPS Focsani, trupa focsaneana si-a croit drum pina in finala. In ultimul act, sportivii vrinceni au invins cu scorul de 82 - 80 formatia similara de la BC Mures LPS Tg. Mures. Focsanenii s-au calificat dintr-o grupa din care au mai facut parte echipele din Craiova si Baia Mare, iar in semifinale au trecut de reprezentanta judetului Iasi. "Toti sportivii au contribuit la realizarea aceastei performante, chiar si copiii de la clasa a VI-a, doar e un sport de echipa. Este un rezultat important pentru orasul nostru micut, tinind cont si cu cine ne luptam", ne-a declarat Mihai Petrut, antrenorul echipei si directorul LPS Focsani. (Ciprian FANARU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.