Sport

SMS-Sportiv

Ziarul de Vrancea
24 apr 2010 640 vizualizări
Ministiri din lumea sportului

Adjudul a batut in primul meci


Ieri dimineata a debutat la Sala Polivalenta faza de zona a Cupei Liceelor la handbal masculin. Vrancea este reprezentata la aceasta competitie de formatia Liceului "Emil Botta" Adjud, care a disputat ieri prima partida in compania celor de la LPS Buzau. Dupa o prima repriza echilibrata, terminata cu scorul de 12-10 pentru adjudeni, repriza a doua a fost un adevarat tur de forta pentru elevii lui Emil Dumitru. Vrincenii s-au impus cu 30 - 14. Aseara tirziu, Liceul "Emil Botta" a jucat cu LPS Constanta, un meci care ar putea stabili invingatoarea acestui turneu. Azi sint programate noi partide in cadrul turneului. (D. C.)


Juniorii C si D, in fata unei noi etape


Campionatul judetean al juniorilor C si D continua azi cu trei partide. La grupa 95-96, CSM Focsani si Vointa Sihlea se vor intilni de la orele 10.30, pe stadionul "Milcovul". A doua partida de la aceasta categorie de virsta, cea dintre FC Panciu si AS FC Unirea Focsani, nu se va disputa. Echipa de la Panciu s-a retras din competitie. La juniori D se vor disputa doua partide. De la orele 12.30, pe stadionul din Marasesti, se vor duela Fan Club Steaua si CSM Focsani. Dupa-amiaza, de la orele 17.30, pe stadionul Milcovul 2 se vor duela Prosport Focsani si Unirea Focsani. (D. C.)


RAR Vrancea, o victorie si o infringere


Echipa de fotbal a filialei Vrancea a Registrului Auto Roman a disputat doua partide in cadrul campionatului national al institutiei. Miercuri seara, RAR Vrancea a trecut cu 4 - 3 de RAR Buzau, intr-un meci in care directorul Ginel Stoica a evoluat toate cele 40 de minute ale timpului regulamentar. Joi, RAR Vrancea a pierdut cu 8 - 5 intilnirea disputata cu omologii din Galati. Vrincenii vor disputa alte partide saptamina viitoare. (D. C.)


In memoria lui Alexandru Nagit


Azi, cu incepere de la orele 9.00, la Sala Polivalenta va avea loc editia a doua a Memorialului "Alexandru Nagit" la baschet masculin. Se vor duela formatiile Colegiilor Unirea, Cuza, Economic si Edmond Nicolau. Se va juca dupa sistemul semifinale si finale. Prima editie a turneului a fost cistigata de Colegiul Cuza, acolo unde a invatat Alexandru Nagit, studentul decedat intr-un cumplit accident rutier la Urziceni. (D. C.)


Rugbystii joaca la Tecuci


Echipele de juniori U17 si U18 de la LPS Focsani joaca azi noi partide in cadrul campionatelor nationale rezervate acestor categorii de virsta. Rugbystii focsaneni vor face deplasarea in judetul vecin, unde joaca impotriva formatiilor similare de la CSS Tecuci. Runda precedenta, echipa sub 18 ani de la LPS a invins fara drept de apel formatia CSS Galati. Vrincenii au reusit sa treaca de bariera celor 100 de puncte, invingind cu 101 "" 0. Invingatori au fost si sportivii de la U17 antrenati de Valentin Busuioc, care au cistigat cu 26 "" 7 partida contra galatenilor. (C. F.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.