Sport

SMS Sportiv

Ciprian Fânaru
17 apr 2010 529 vizualizări
Stiri pe scurt din lumea sportului

Cupa Fair-Play isi desemneaza cistigatoarea


Turneul de old-boys de la Sala Polivalenta programeaza astazi finalele, care se anunta atractive. Cistigatoarea locului al treilea se va stabili dupa meciul dintre Steaua Teomax "" Jan Orient, care va incepe de la ora 18.00. Finala mare le va opune pe Vointa Deep Serv si Foresta Brosteni, care vor da totul ca sa puna mina pe marele trofeu. Partida va incepe la ora 19.15. Organizatorii se asteapta la o afluenta mare de public, care sa se bucure de spectacolul oferit de cele patru formatii finaliste si de surprizele anuntate de cei care s-au ocupat de buna desfasurare a editiei din acest an a competitiei de minifotbal. (C. FANARU)


Turneu de palmares la Sibiu pentru formatia de volei


Voleibalistele de la CSM Focsani joaca azi cel de-al doilea meci din cadrul celui de-al treilea turneu al play-out-ul primei divizii, contra Universitatii Cluj. Sala Transilvania din Sibiu va gazdui azi si miine restul meciurilor, in care trupa vrinceana va intilni simbata pe IOR Bucuresti, iar duminica va da piept cu gazdele de la CSM Sibiu. Turneul cu numarul trei din play-out mai reprezinta o miza doar in ceea ce priveste palmaresul, elevele lui Marian Radulescu fiind deja sigure ca din sezonul urmator vor juca din nou in Divizia A2, adica liga secunda. (C. FANARU)


Echipa de futsal joaca in play-off la Tg. Mures


Echipa de prima liga CSM Focsani disputa duminica, de la ora 18.00, cel de-al doilea meci din cadrul play-off-ului Ligii intii, in deplasare, contra formatiei care a terminat sezonul regulat pe prima pozitie, City"â„¢us Tg. Mures. Focsanenii au pierdut primul meci contra ardelenilor, jucat la Focsani, cu socrul de 4 "" 9 si au sanse minime de a produce surpriza pe terenul celor de la Tg. Mures. Clasati in premiera in primele opt formatii ale tarii, jucatorii antrenati de Petrache Gurguiatu si Orlando Donciu se pregatesc si pentru semifinalele Cupei Romaniei, acolo une vor intini intr-o dubla mansa pe Spicom Sf. Gheorghe. (C. FANARU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.