Sport

Surpriza de proportii la Cupa Fair-Play

Dan Chiriac
12 apr 2010 741 vizualizări
Foresta Brosteni va juca finala, dupa ce a trecut cu 3 - 2 de Steaua Teomax u Deep Serv a cistigat cu 13 - 4, cu Jan.Orient, in a doua semifinala

Foresta Brosteni isi mentine statutul de echipa care produce marile surprize in fotbalul judetean. Dupa ce anul trecut, in play-off-ul Ligii a patra, a eliminat pe National Golesti, o echipa care nu pierduse decit un meci in tot campionatul, simbata, echipa patronata de Marcel Paun a mai furnizat o "bomba", trecind in semifinalele Cupei "Fair-Play" la minifotbal de Steaua Teomax. Militarii au cistigat in sezonul regulat toate meciurile disputate si porneau acum cu prima sansa, avind avantajul unui lot mai valoros, dar si mai numeros. Foresta Brosteni a venit la acest meci cu o singura rezerva, candidatul la sefia politiei, comisarul sef Enache Manolache. Din lotul celor de la Brosteni face parte si seful Directiei Silvice Focsani, Petrica Tudosa, dar acesta nu a jucat decit un singur meci in rindurile formatiei. Prima repriza a meciului de simbata a fost echilibrata, ambele echipe avind posibilitatea de a deschide scorul. Meciul s-a decis in primul sfert de ora al actului secund, cind Foresta Brosteni a marcat de trei ori, spre uimirea celor din sala, care se asteptau la un galop de sanatate din partea stelistilor. Acestia au incercat sa atace cu toata echipa, in ultimele zece minute, l-au trimis in atac si pe Vasile Burga, dar nu au reusit decit sa reduca diferenta pina la 2 "" 3. Fluierul final a adus o mare bucurie in rindurile celor de la Brosteni, care reusesc astfel o noua performanta, ajungind in finala competitiei. Patronul Marcel Paun era in culmea fericirii, dar se gindea deja la partida de duminica, din Liga a patra, cind echipa sa urma sa dispute un meci foarte greu, cu FC Marasesti. A doua semifinala, privita de toti ca fiind capul de afis al careului de asi, a fost de fapt doar un simplu meci pentru Deep Serv, care s-a impus fara nici o problema. Ionica Serea, Stefan Ciolpan, Cristi Ioan sau Danut Dumitriu au marcat gol dupa gol si au inchis tabela la 13 "" 4. Jan.Orient nu s-a regasit nici un moment, acuzind din plin lipsa capitanului de echipa, Marius Bodoc. Cele doua finale ale turneului vor avea loc simbata. Finala mica va opune pe Steaua si Jan.Orient, iar finala mare pe Deep Serv si Foresta Brosteni. Deep Serv pare marea favorita a finalei, dar Brosteniul a jucat intotdeauna bine atunci cind nimeni nu i-a dat nici o sansa. (Dan CHIRIAC)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.