Sport

Romania U18 a retrogradat din prima divizie a Campionatului European

Ciprian Fânaru
7 apr 2010 566 vizualizări
Rugbystii Mazare si Pascu, de la LPS Focsani, si-au trecut numele pe tabela de scor dar nu au putut impiedica infringerea contra rusilor

Nationala sub 18 ani a Romaniei nu a reusit sa cistige nici in ultimul joc de la Campionatul European din Italia, cedind in fata Rusiei. "Stejareii", antrenati de Stefan Demci si Bogdan Cantor, au pierdut cu 12 "" 34 in fata Rusiei. Punctele Romaniei au fost inscrise de capitanul Razvan Ailenei, care a izbutit un eseu in prima repriza. Incercarea a fost transformata de Ionut Mazare, sportivul legitimat la formatia Liceului cu Program Sportiv (LPS) Focsani. Colegul sau de club, Vasilica Pascu, a luat o actiune pe cont propriu si a inscris o noua incercare, in repriza a doua a confruntarii cu slavii. Romania s-a clasat astfel pe ultima pozitie, ceea ce inseamna ca a retrogradat in cea de-a doua divizie, alaturi de Olanda, Suedia sau Lituania. Campioana turneului a fost Franta, invingatoare in finala cu Irlanda. Pe locul al treilea s-a situat Georgia. în locul Romaniei, in Grupa A a promovat Portugalia, cistigatoarea Grupei B. Pentru cei cinci focsaneni din lotul nationalei U 18, Teodor Bors, Marian Gorcioaia, Vasilica Pascu, Ionut Mazare si Ionut Namolosanu urmeaza o perioada in care trebuie sa-si demonstreze valoarea in campionatul national al juniorilor U19. Acestia spera sa lase in urma prestatia mai putin reusita de la Europene, unde au reprezentat Vrancea la nivel international si sa puna umarul la calificarea formatiei U19 a LPS Focsani pentru play-off-ul campionatului national rezervat acestei categorii de virsta. Astazi, juniorii U19 de la LPS Focsani pregatiti de Ion Viorel joaca prima partida a returului de campionat. Vrincenii vor infrunta in meciul de pe stadionul "Tineretului" formatia similara a celor de la CSM Baia Mare, cu incepere de la ora 10.00. (Ciprian FANARU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.