Sport

Echipa de futsal joaca cu liderul in play-off

Dan Chiriac
7 apr 2010 634 vizualizări
Meciul dintre echipele din Sf. Gheorghe si Cluj Napoca, ultimul din sezonul regulat, a stabilit adversara focsanenilor pentru play-off u aceasta este City"us Tg. Mures

Formatia de futsal de prima liga isi cunoaste adversara din play-off-ul campionatului national. CSM Focsani era clasata inaintea partidei de simbata de la Tg. Secuiesc pe pozitia a saptea. Trupa vrinceana era calificata deja in sferturile de finala ale play-off-ului, dar nu stia de pe ce loc va incepe meciurile eliminatorii. Clasarea finala a focsanenilor depindea de partida restanta dintre Spicom Sf. Gheorghe si Clujana Cluj Napoca. Clujenii nu le-au dat insa nici o sansa gazdelor. Dupa o prima repriza alba, fotbalistii Clujanei s-au dezlantuit si au marcat gol dupa gol. La finalul celor 40 de mintue regulamentare scorul a fost 5 - 1 pentru Clujana Cluj. In urma acestui succes, ardelenii au urcat pe pozitia a saptea, la egalitate de puncte cu CSM Focsani, dar avind rezultatele directe favorabile. Echipa din Ardeal a cistigat pe teren propriu la o diferenta mai mare decit au pierdut partida de la Focsani. Locul opt ocupat la finalul returului garanteaza o partida cu ocupanta locului intii la finalul sezonului regulat. Astfel, focsanenii vor da piept cu City"â„¢us Tirgu Mures, misiune aproape imposibila tinind cont de bugetul si valoarea lotului muresenilor. City"â„¢us are in componenta jucatori de mare valoare precum internationalii Gabriel Molomfalean si Mihai Gherman, dar si portughezi sau brazilieni cu certe calitati.


Cele doua s-ar putea intilni si in cupa


Sistemul in care se va disputa play-off-ul este "cel mai bun din trei jocuri" (doua victorii din trei partide disputate). Primul joc va avea loc pe 11 aprilie, pe terenul formatiei mai slab clasate, adica in Sala Polivalenta din Focsani. Al doilea meci este programat pe 18 aprilie, pe terenul echipei mai bine clasate, iar dupa trei zile, daca va fi nevoie, jocul decisiv, tot pe terenul formatiei favorite. In urma acestor intilniri va fi desemnata campioana editiei din acest an a primei ligi de futsal. Tragerea la sorti pentru Cupa Romaniei este programata pentru 14 aprilie, atunci cind CSM Focsani isi va afla adversarul din semifinalele acestei competitii. "Ma bucur totusi ca am evitat formatia din Chiajna in aceasta faza a campionatului. Este o echipa care joaca perfect si nu cred ca aveam prea multe sanse cu Chiajna. Este mai bine cu Tg. Mures, o formatie pe care am reusit sa o invingem chiar si pe terenul ei. E clar ca muresenii au prima sansa, dar noi nu ne vom da batuti dinaintea meciului. In aceasta faza a campionatului nu puteam sa intilnim decit o echipa foarte puternica", ne-a spus Petrache Gurguiatu, antrenorul echipei CSM Focsani. Interesant este ca cele doua formatii sint calificate si in semifinalele Cupei Romaniei, existind posibilitatea ca acestea sa se intilneasca si in aceasta competitie. (Dan CHIRIAC)

Rezultatele ultimei etape:

ACS Odorheiul Secuiesc "" Concordia Chiajna 5 "" 5

CSM Focsani "" Design Construct Brasov 4 "" 6

City"â„¢us Tg. Mures - United Galati 5 "" 0

Spicom Sf. Gheorghe - Clujana Cluj Napoca 1 - 5

Clasamentul Ligii I de futsal:

1. City"â„¢us Tirgu-Mures 19 16 1 2 111-43 49

2. Concordia Chiajna 19 15 1 3 93-43 46

3. Design Construct Brasov 19 15 1 3 113-46 46

4. ACS Od. Secuiesc 19 12 1 6 81-53 37

5. United Galati 19 8 0 11 59-79 24

6. Moldocor Pt. Neamt 19 6 1 12 60-84 19

7. Clujana Cluj-Napoca 19 4 1 14 63-93 13

8. CSM Focsani 19 4 1 14 54-111 13

9. Spicom Sf. Gheorghe 19 3 0 16 31-91 9

Nota: FC Deva, Olimpic Simeria si Politehnica Timisoara s-au retras la finalul turului


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739399 zile, 13 ore, 4 minute
Care vrea sa vina alaturi de noi in galerie , duminica la primul meci din play-off , sa adauge id-ul csmfocsani1953 ca sa putem vorbi sau sa vina la meci in stanga salii.
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.