Sport

Echipa de futsal isi afla simbata adversara din play-off

Ciprian Fânaru
31 mar 2010 534 vizualizări
Meciul dintre echipele din Sf. Gheorghe si Cluj Napoca, ultimul din sezonul regulat, va stabili configuratia finala a clasamentului u daca se va impune Clujana, CSM joaca in play-off cu liderul City"us Tg. Mures, iar la egal sau victorie a gazdelor, adversarul vrincenilor va fi Concordia

Formatia de futsal de prima liga se pregateste intens pentru play-off-ul campionatului national. Echipa este clasata la finele sezonului pe pozitia a 7-a in clasamentul campionatului regulat, din care a mai ramas de disputat o singura partida. Focsanenii au pierdut ultimul meci din Liga intii de futsal, fiind invinsi pe propriul teren de Design Construct Brasov cu scorul final de 6 "" 4. Elevii lui Petrache Gurguiatu si Orlando Donciu au izbutit un meci bun in fata unei formatii cu buget de citeva sute de mii de euro, punindu-le probleme pe final, atunci cind au reusit sa se apropie la un singur gol, 4 "" 5, de adversari. Trupa vrinceana este calificata deja in sferturile de finala ale play-off-ului, dar nu stie deocamdata de pe ce loc va incepe meciurile eliminatorii. Clasarea finala a focsanenilor depinde de partida restanta dintre Spicom Sf. Gheorghe si Clujana Cluj Napoca, programata sa se desfasoare simbata, 3 aprilie, de la ora 13.00. In cazul unui succes al clujenilor, acestia acumuleaza 13 puncte si egaleaza Focsaniul. Cum formatia din Cluj sta mult mai bine la capitolul golaveraj, vrincenii vor cadea pe locul al optulea al ierarhiei. Daca deznodamintul intilnirii de simbata va fi favorabil gazdelor de la Sf. Gheorghe, adica meciul se va incheia cu victoria covasnenilor, CSM Focsani isi va pastra pozitia actuala, a saptea.


Tg. Mures sau Chiajna in sferturi


Indiferent pe ce loc va termina campionatul, rezultatele indirecte nu vor face prea fericita echipa din Focsani. Astfel, locul 8 inseamna confruntare cu liderul City"â„¢us Tirgu Mures, misiune aproape imposibila tinind cont de bugetul si valoarea lotului muresenilor. City"â„¢us are in componenta jucatori de mare valoare precum internationalii Gabriel Molomfalean si Mihai Gherman, dar si portughezi sau brazilieni cu certe calitati. Locul 7 scoate in fata vrincenilor o alta formatie daca nu de speriat, oricum extrem de dificil de depasit. Concordia Chiajna, locul 2, benefiziaza de asemenea de serviciile unor fotbalisti portughezi si de o sutinere financiara serioasa. Cel mai recent rezultat al gruparii ilfovene este o remiza spectaculoasa, 5 "" 5, contra celor de la ACS Odorheiul Secuiesc. Important de mentionat faptul ca sistemul in care se va disputa play-off-ul este "cel mai bun din trei jocuri" (doua victorii din partide partide disputate). Primul joc va avea loc pe 11 aprilie, pe terenul formatiei mai slab clasate. Al doilea meci este programat pe 18 aprilie, pe terenul echipei mai bine clasate, iar dupa trei zile, daca va fi nevoie, jocul decisiv, tot pe terenul formatiei favorite. In urma acestor intilniri va fi desemnata campioana editiei din acest an a primei ligi de futsal. Tragerea la sorti pentru Cupa Romaniei este programata pentru 14 aprilie, atunci cind CSM Focsani isi va afla adversarul din semifinalele acestei competitii. (Ciprian FANARU)


Rezultatele ultimei etape:


ACS Odorheiul Secuiesc "" Concordia Chiajna 5 "" 5

CSM Focsani "" Design Construct Brasov 4 "" 6

City"â„¢us Tg. Mures - United Galati 5 "" 0

Spicom Sf. Gheorghe - Clujana Cluj Napoca "" simbata, ora 13.00

Clasamentul Ligii I de futsal:

1. City"â„¢us Tirgu-Mures 19 16 1 2 111-43 49

2. Concordia Chiajna 19 15 1 3 93-43 46

3. Design Construct Brasov 19 15 1 3 113-46 46

4. ACS Od. Secuiesc 19 12 1 6 81-53 37

5. United Galati 19 8 0 11 59-79 24

6. Moldocor Pt. Neamt 19 6 1 12 60-84 19

7. CSM Focsani 19 4 1 14 54-111 13

8. Clujana Cluj-Napoca 18 3 1 14 58-92 10

9. Spicom Sf. Gheorghe 18 3 0 15 30-86 9

Nota: FC Deva, Olimpic Simeria si Politehnica Timisoara s-au retras la finalul turului


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739399 zile, 14 ore, 56 minute, 17 secunde
DESIGN CONSTRUCT BRASOV e pe locul 2
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.