Sport

Cinci rugbysti focsaneni au prins lotul pentru Europenele U18

Ciprian Fânaru
27 mar 2010 504 vizualizări
A mai ramas o singura zi pina la startul Campionatului European din Italia, iar tehnicienii Bogdan Cantor si Stefan Demci au stabilit lotul de 25 de jucatori cu care va fi abordat acest turneu.

Printre sportivii de la cele 11 cluburi din tara care vor face deplasarea la Euro se numara si cinci rugbysti legitimati la Liceul cu Program Sportiv (LPS) Focsani. Participanti la stagiile si partidele de verificare de dinaintea turneului si componenti ai lotului national sint pilierul Teodor Bors, jucatorul de linia a treia Marian Gorcioaia, mijlocasul la deschidere Ionut Mazare, aripa Vasilica Pascu, dar si Ionut Namolosanu. Obiectivul oficial trasat de federatie este o clasare cit mai buna in prima grupa valorica. Stejareii au plecat ieri dimineata spre Italia. Primul meci va fi duminica, 28 martie, contra reprezentativei Georgiei. Adversara cistigatoarei din partida Romania "" Georgia va juca in semifinale cu cistigatoarea meciului Italia "" Irlanda, astfel ca daca trece de gruzini, nationala sub 18 ani va avea o misiune extrem de dificila contra selectionatei trifoiului, care porneste ca favorita in disputa cu peninsularii. In alta ordine de idei, echipa U 19 de la LPS Focsani va disputa astazi, de la ora 10.00, un joc de verificare impotriva echipei de seniori Metrorex Bucuresti. Dupa meci, elevii lui Ion Viorel vor merge sa vada la lucru nationala de seniori a Romaniei, care joaca de la ora 14.00 partida restanta din Cupa Europeana a Natiunilor, contra Spaniei (in direct pe TVR2). (Ciprian FANARU)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.