Sport

CSM Focsani ar putea produce minunea, ajungind in finala Cupei

Dan Chiriac
19 mar 2010 495 vizualizări
Dupa calificarea in semifinalele cupei, focsanenii ar putea juca finala, in cazul unei trageri la sorti favorabile u CSM Focsani - United Galati 4 - 3 (3 - 2), in sferturile de finala ale Cupei Romaniei Echipa de futsal de prima liga CSM Focsani s-a calificat in semifinalele Cupei Romaniei, dupa ce a incheiat cu scorul de 4 - 3 partida jucata in compania celor de la United Galati. Golurile au fost marcate de Patrascu, Sararu - 2 si Sergiu Sava

Intr-o alta partida jucata miercuri seara, Spicom Sf. Gheorghe a trecut cu 4 - 3 de Info Odorheiul Secuiesc. In aceste conditii, focsanenii ar putea juca in semifinale, in cazul unei trageri la sorti favorabile, in compania formatiei Spicom Sf. Gheorghe. Ar fi un adversar accesibil, pe care focsanenii l-ar putea depasi si ajunge in finala competitiei, dupa cum spun oficialii echipei. Ultimele doua sferturi de finala din Cupa Romaniei, Design Brasov - Concordia Chiajna si City"â„¢us Tg. Mures - Odorheiul Secuiesc, au avut loc aseara. Indiferent de echipele care au promovat in semifinale, cele doua vor fi principalele favorite la cistigarea trofeului. Cele patru formatii care s-au intilnit aseara sint echipele care au bugete de sute de mii de euro si care domina futsalul din tara. In aceste conditii, daca nu vor intilni pe Spicom Sf. Gheorghe in semifinale, focsanenii vor avea sanse foarte mici de a ajunge in finala intrecerii.

Patru victorii si 2.500 de spectatori

Oricum, ultima luna va ramine mult timp in inima microbistilor focsaneni. De mult timp o echipa din Focsani nu a mai legat patru victorii consecutive. Succesele obtinute cu Moldocor Paitra Neamt, de doua ori, United Galati si Clujana Cluj, toate privite ca favorite inaintea jocurilor, a dus formatia pregatita de Petrache Gurguiatu si Orlando Donciu in semifinalele Cupei Romaniei si in play-off-ul Ligii intii. Nici macar retragerea celor trei echipe din campionat nu poate umbri victoriile focsanenilor, care si-au depasit cu mult obiectivul din acest sezon, acela de a evita retrogradarea. Este de mentionat ca si in cazul in care cele trei formatii nu s-ar fi retras din campionat, focsanenii ar fi terminat pe o pozitie superioara celei propuse la inceputul campionatului. Victoriile nu puteau veni fara publicul spectator, care a fost alaturi de echipa. Cele patru partide incheiate cu victorii au strins peste 2.500 de spectatori, in conditiile in care una dintre acestea s-a jucat la Sala Liceului cu Program Sportiv, unde accesul a fost limitat. Faptul ca fanii au venit si la acea partida si au cautat tot felul de solutii pentru a vedea meciul, uitindu-se pe geamurile laterale ale salii, arata ca echipa de futsal este iubita in primul rind datorita rezultatelor. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.