Sport

Dubla decisiva in finalul partidei

Dan Chiriac
13 mar 2010 567 vizualizări
FC Panciu - CSM Rm. Sarat 2- 0 (0 - 0), intr-o partida amicala jucata ieri la Panciu u cele doua echipe au profitat de aminarea ligilor inferioare

Cum etapa a 20-a din Liga a doua si a treia a fost aminata, cele doua formatii s-au inteles sa dispute o partida amicala la Panciu. Terenul de joc nu s-a prezentat in conditii prea bune. Acoperit la inceput cu un strat subtire de zapada, terenul a cedat in repriza a doua, acesta transformindu-se intr-o suprafata plina de balti. Dupa meciul de ieri, oficialii celor doua echipe erau de acord ca aminarea etapei a fost un lucru benefic. Este putin probabil ca terenurile din tara sa fi rezistat partidelor care urmau sa se dispute. Partida in sine a fost echilibrata, cele doua formatii oferind un joc frumos, cu ocazii la ambele porti. Pancenii au inceput mai bine, dar Costin a ratat prima oportunitate de a deschide scorul. Acelasi jucator a irosit ocazia primei reprize, in minutul 36, cind a ratat din fata portii adverse. Dupa pauza, cele doua echipe au schimbat mai multi jucatori, iar ocaziile de poarta s-au inmultit. Costin a tras in portarul advers, in minutul 56, iar buzoienii au ratat prin Moise, in minutul 64. Acesta putea deschide scorul, dar Feraru a reusit sa scoata de pe linia portii. Meciul a fost decis in doar trei minute. Mai intii, Predoiu a fost faultat in careu, iar Costin a transformat cu siguranta lovitura de pedeapsa acordata de arbitrul Alin Samoila (minutul 79). Bica a marcat al doilea gol, trei minute mai tirziu. Mijlocasul celor de la FC Panciu a reluat spectaculos, la vinclu, dupa o lovitura de colt. Rimnicenii au incercat in final sa marcheze golul de onoare, dar portarul Ionel s-a opus in doua rinduri la loviturile libere executate de Ungureanu. Directorul tehnic Damian Bancila s-a declarat multumit de jocul echipei sale. "A fost un meci, bun, chiar foarte bun, iar randamentul dat de jucatori a fost satisfacator", a spus Bancila. Acesta, impreuna cu antrenorii Sorin Haraga si Danut Bolocan au trimis pe teren urmatorii jucatori: Gordin - Ionica, Feraru, Constantinescu, Cl. Mihai - Stoian, Stan, Cioran, Andries - Costin, Covaci. Au mai jucat: Ionel, Stanciu, Ungureanu, Dutu, Parlac, Tudor si Avramescu. Antrenorul Mihai Ciobanu, de la CSM Rm. Sarat a raspuns cu: Toader - Tirila, C. Pusca, M. Pusca, Cucu - Dragan, Nejneru, Miron, Ungureanu - Nita, Cristofan. Au mai jucat: Ilie, Moise, Schwartz, Balaban, Pirvu, Meirosu si Boaca. FC Panciu ar fi trebuit sa joace ieri cu Poli 2 Iasi, dar partida a fost aminata. Partida urmeaza sa se dispute vinerea viitoare, daca vremea nu va face din nou probleme. A doua echipa vrinceana, CSM Focsani a avut ieri zi de antrenamente, dupa ce partida cu Willy Bacau a fost anulata. (Dan CHIRIAC)








În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.