Sport

Handbalistii cauta o noua victorie la Suceava

Ciprian Fânaru
6 mar 2010 415 vizualizări
Universitatea Bucovina 2 Suceava - CSM 2007 Focsani, duminica de la ora 12.00, intr-o partida contind pentru etapa XIV-a a Diviziei A

Echipa de handbal masculin CSM Focsani joaca miine un nou meci in cadrul Diviziei A, al doilea esalon al tarii. Cel de-al patrulea joc oficial din acest an nu va fi asa de usor cum pare, chiar daca vrincenii vor avea in fata doar echipa secunda a prim-dizionarei sucevene. Cu toate ca joaca pe teren strain, handbalistii focsaneni pornesc totusi ca favoriti prin prisma experientei, nu si a pozitiei din clasament. Formatia suceveana ocupa inaintea acestei runde cel de-al doilea loc in ierarhia seriei, in timp ce focsanenii se situeaza doar pe pozitia a patra, cu 11 puncte acumulate. Sportivii antrenati de Lucian Tucan au cunoscut toate fatetele evolutiilor din Divizia A, reusind pe rind o remiza - Piatra Neamt, o infringere "" Galati si o victorie "" HC Vaslui, astfel ca duminica se vor afla in cautarea celui de-al doilea succes din 2010. Sucevenii vin dupa doua meciuri mai putin reusite, egal pe teren propriu cu Poli Iasi si infringere pe terenul celor de la LPS Piatra Neamt si vor sa-si treaca in cont cele doua puncte puse in joc. La aceasta disputa, echipa a doua a clubului Universitatea se va prezenta cu "intariri" de la echipa de Liga Nationala, facind asadar mai dificila misiunea vrincenilor. (Ciprian FANARU)


Meciurile etapei a XIV-a:


Universitatea Galati "" HC Vaslui

Universitatea Bucovina II Suceava - CSM 2007 Focsani

Politehnica Iasi - LPS Piatra Neamt


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.