Sport

SMS-Sportiv

Ziarul de Vrancea
6 mar 2010 650 vizualizări
Stiri pe scurt din lumea sportului

Debuteaza si juniorii


Echipele de juniori de la CSM Focsani vor juca miine primele partide din cadrul returului campionatului national. Focsanenii vor juca in deplasare, cu incepere de la orele 12.00 si 14.00 cu LPS Iasi. Partidele vor avea loc pe stadionul "LPS" din Copou. Meciurile vor fi conduse de vasluienii Razvan Beldiman, Stefan Patrichi, Ionut Tagirta si Andrei Ghemu. Vrincenii Gica Mihai, Florin Danciu, Luci Stanila si Alin Samoila vor arbitra meciurile de juniori dintre CF Braila si CSM Rimnicu Sarat. (D. C.)


Echipa de futsal are pauza


Echipa de futsal nu va juca la acest sfirsit de saptamina. Partida dintre Spicom Sf. Gheorghe si CSM Focsani a fost aminata pentru ca echipa gazda nu are sala disponibila in acest moment. Focsanenii au acceptat aminarea partidei si vor juca aceasta partida la sfirsitul lunii martie. Urmatoarea partida a echipei de futsal va avea loc pe 14 martie la Sala Polivalenta, cind focsanenii vor da piept cu Clujana Cluj. (D. C.)


Baschetbalistii joaca la Radauti


Echipele de baschet de la U 13 si U 16 joaca la turneele de sala care au loc la Radauti. Echipa U 13 va intilni azi si miine, in cadrul turneului semifinal, echipele Phoenix Galati, CSS Moinesti si CSS Radauti. La turneu U 16, CSS Focsani va juca in compania echipelor CSS Botosani, CSS Radauti si CSS Iasi. Antrenorii echipelor focsanene sint Mihai Petrut, Mircea Petrisor si Gabi Alecsandrescu. (D. C.)


Zi de fotbal la Cupa Liceelor


Sala Liceului cu Program Sportiv si sala de sport a Colegiului Unirea gazduiesc azi meciurile fazei finale din Cupa Liceelor. Pentru trofeu se vor lupta sase echipe din judet. Partidele vor incepe de la ora 8.00. Astfel, in grupa A, la LPS, se vor juca LPS Focsani "" Colegiul Tehnic "Valeriu D. Cotea", Colegiul Economic - LPS Focsani si CT "Valeriu D. Cotea" - Colegiul Economic, iar la Unirea, in grupa B vor avea loc meciurile Liceul "Emil Botta" Adjud "" Colegiul Unirea, Liceul "Ioan Slavici" Panciu - Liceul "Emil Botta" Adjud si Colegiul Unirea - Liceul "Ioan Slavici" Panciu. Locurile 2 din fiecare grupa isi vor disputa finala mica, iar cistigatoarele grupelor se vor intilni in finala mare. (C. F.)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.