Sport

Remiza cu patru goluri intre aspirante la Liga a treia

Ciprian Fânaru
4 mar 2010 609 vizualizări
National Golesti - Vointa Lanurile 2 - 2, intr-un meci amical jucat ieri u vrincenii se pregatesc pentru debutul returului Ligii a patra, cind vor juca in deplasare cu AS Cimpineanca

Formatia de liga a patra National Golesti a remizat ieri dupa-amiaza in partida de verificare disputata in compania unei echipe din esalonul patru buzoian. Deschiderea de scor venit repede, in minutul 10, in urma unui penalty clar in favoarea golestenilor. Marius Bodoc a transformat cu siguranta lovitura de pedeapsa, ducindu-i pe ai sai in avantaj. Trei minute mai tirziu a venit si replica taioasa a buzoienilor, care au egalat frumos prin Profir. Aparatorul oaspetilor, care este de altfel si fiul antrenorului, a expediat o torpila de la 18 metri lateral dreapta care s-a oprit in viclul portii lui Oancea. Cu cinci minute inainte de pauza, sutul lui Alexandrescu a fost respins cu piciorul de goalkeeper-ul advers, astfel ca cele doua echipe au incheiat nedecis prima repriza. Odihna a adus si citeva momente care dau savoare lumii fotbalului mic. Domnisoara care a condus la centru acest joc a primit flori de la viceprimarul din Golesti Vasile Bostanaru, in timp ce edilul sef Alexandru Zar i-a bagat pe jucatori intr-o scurta sedinta pigmentata cu sfaturi tactice. Mitanul secund a intarit impresia ca formatiile sint de valori sensibil egale, cu un plus pentru echipa vizitatoare, care a aratat in unele momente ca o trupa de Liga a treia, unde si-au propus sa ajunga si golestenii. Oaspetii au surprins si prin jocul dur, ambitia acestora explicindu-se si prin faptul ca fusesera avizati de succesul Nationalului in amicalul contra conjudetenilor de la Boldu. Lanurile ocupa o pozitie fruntasa in divizia judeteana buzoiana, iar National Golesti se afla pe locul doi in acelasi esalon, la un punct in spatele echipei din Urechesti. Vrincenii au reusit sa preia din nou conducerea in minutul 65. 2 "" 1 a facut Gabriel Vasile, care a fructificat o centrare in gura portii, cel poreclit "Careca" indeplinind o simpla formalitate. Acesta si-a pus capul la contributie si a impins balonul in plasa. Partida nu s-a terminat cu un nou succes al Golestiului pentru ca buzoienii au primit la rindul lor un penalty, transformat in golul egalarii la 2 cu o scarita. Jocul a consemnat si un duel verbal intre antrenori. Ion Profir, fostul fundas al Otelului, a fost arogant cu omologul sau Viorel Paizan, spunindu-i focsaneanului ca ar "invata geografie daca eu deschid pasaportul", cu referire la meciurile internationale la care a luat parte. De sarcina sa s-a ocupat destul de bine insa centralul Aura Posirca. Blonda de 19 ani e studenta in Focsani si arbitreaza in Liga a patra din Buzau. Viorel Paizan i-a trimis in teren pe: Oancea "" Panaitescu, Vlase, Pruteanu, Mariutei "" Alexandrescu, I. Vasile, Bodoc, Stan - V. Gabriel, Cretu. Au mai intrat Voinea, Chetreanu, Petrisor, Nedelcu, Ciolpan. (Ciprian FANARU)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.