Sport

Adrian Paun: Stranie coincidenta cu Sorin Galan

Cristi Irimia
17 feb 2005 1893 vizualizări
Fostul jucator al Unirii a amintit ca in urma cu 10 ani, Unirea a retrogradat tot cu Galan presedinte de club.


Adrian Paun


Ionut Constantinescu si Adrian Paun au fost invitatii emisiunii "Lumea Sportului", de luni seara, la Diplomatic TV. Realizatorul Cristi Irimia a pus in discutie situatia dificila prin care trece echipa-fanion Unirea Focsani, aflata la un pas de desfiintare. Ionut Constantinescu, fundasul echipei-fanion, a recunoscut ca nu s-au mai facut antrenamente colective, pentru ca jucatorii nu si-au primit restantele financiare si ca se spera in rezolvarea crizei cit mai repede.

Adrian Paun, fost jucator al Unirii, in prezent component al divizionarei C Energia Vulturu, a spus ca declinul Unirii era previzibil avind in vedere strategia aleasa in ultimii ani, cind nu s-a dat atentie deloc sectorului de copii si juniori si s-au mai cheltuit si foarte multi bani fara sens: "In urma cu 4 - 5 ani, cind jucam la Unirea, bugetul anual nu stiu daca depasea 50.000 - 100.000 de dolari. Si aveam cam aceleasi rezultate ca si in anii trecuti, cind cu Ionut Chirila la echipa s-au cheltuit sute de mii de dolari anual".

Paun a adus in discutie si cazul presedintelui Unirii, Sorin Galan: "Nu stiu daca are sau nu explicit o vina, insa este o stranie coincidenta. In urma cu vreo 10 ani, cind Unirea a retrogradat in Divizia C, tot Galan era presedintele echipei. Sper sa nu se repete acelasi lucru si acum, insa perspectivele sint ingrijoratoare", a spus Paun.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.