Sport

Nicolae Petrea vrea sa-si retraga echipa din campionat

Cristi Irimia
6 oct 2005 1204 vizualizări
Antrenorul de la AS FC Unirea Focsani este nemultumit ca formatiile adverse nu respecta prevederile sedintei tehnice de dinaintea inceperii campionatului

Antrenorul si, in acelasi timp, presedintele clubului de copii si juniori AS FC Unirea Focsani, Nicolae Petrea, va decide astazi daca se mai prezinta la urmatoarele meciuri din Divizia D. Nemultumirea sa vine de la faptul ca oficialii celor doua echipe cu care a jucat in primele doua etape au incalcat prevederile aprobate la sedinta de dinaintea inceperii campionatului: "La inceputul partidei cu AS Vulturu, din prima runda, am facut o contestatie privind dreptul de joc al juniorilor Stanciu si Nistor, pentru ca nu aveau buletinul la ei. Conform procesului verbal semnat de delegati la sedinta, cluburile sint obligate sa prezinte si buletinele jucatorilor, nu doar carnetele de legitimare. Cu Zorile Cotesti, in etapa a 2-a, a fost aceeasi situatie. Eu ma apuc acum sa fac contestatie la fiecare meci? De unde atitia bani?

In plus, situatia petrecuta la meciul cu Zorile a fost mult mai grava. Am contestat trei juniori de la Zorile care nu aveau nici un act la ei, iar cind am ajuns la comisie pentru judecarea cazului cu Zorile, am luat la cunostinta ca in foaie aparea faptul ca buletinele jucatorilor au fost aduse in pauza jocului. Acest lucru nu s-a intimplat de fapt, pentru ca in mod normal si regulamentar orice modificare in foaie trebuia sa-mi fie adusa la cunostinta si mie, ca delegat al echipei, in conditiile in care formulasem o contestatie in sensul enuntat mai sus. Martori sint parintii copiilor si o parte din jucatori. Nu stiu cum de s-a permis modificarea aparuta in raportul de arbitraj. Echipa mea este formata doar din juniori si pentru ca nu au campionat de juniori am preferat sa jucam in Divizia D, dar asta nu inseamna ca altii trebuie sa profite de faptul ca noi ne prezentam regulamentar la meciuri. De ce sa mai jucam daca echipele nu respecta regulile?", a intrebat, retoric, Nicolae Petrea.

Stan Gheorghiu, presedintele AJF Vrancea, a precizat ca prima comisie de judecata a cazului de la meciul AS Vulturu - AS FC Unirea (5 - 0 in teren), a decis ca AS FC Unirea sa cistige cu 3 - 0. "La rindul lor, cei de la Vulturu au facut contestatie la Comisia de Apel, saptamina viitoare urmind sa se ia o decizie. Domnul Petrea sa fie mai cumpatat pentru ca noi judecam dupa regulament litigiile. Cazul cu Zorile va fi analizat saptamina viitoare", a precizat Gheorghiu.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.