Sport

SMS Sportiv

Dan Chiriac
27 ian 2010 477 vizualizări
Ministiri sportive

Fotbalistii din licee se bat pentru calificare


Patru licee din Vrancea s-au luptat saptamina trecuta pentru calificarea la faza pe judet a Olimpiadei Sportului Scolar la fotbal. La Adjud, in sala Scolii Generale nr. 4, s-a desfasurat etapa la care au luat parte Liceul Emil Botta Adjud, Liceul Duiliu Zamifrescu Odobesti, Liceul Simion Mehedinti Vidra si Liceul Ioan Slavici Panciu. Rezultatele inregistrate au fost: Panciu "" Vidra 3 "" 0, Adjud "" Odobesti 11 "" 0, Panciu "" Odobesti 5 "" 0, Vidra "" Adjud 3 "" 4, Adjud ""Panciu 7 "" 1 si Vidra "" Odobesti 4 "" 2. Primele doua clasate, echipele din orasele Adjud si Panciu, s-au calificat la faza judeteana. Aici mai este calificat Liceul cu Program Sportiv Focsani. Pentru alte locuri in aceasta faza se lupta Colegiile Unirea si Cuza, dar si Liceele Pedagogic si Economic. (Dan CHIRIAC)


AJF va stabili calendarul returului


Presedintele Asociatiei Judetene de Fotbal Vrancea, Stan Gheorghiu, va stabili in zilele urmatoare programul competitional pentru returul Ligii a patra. "In retur avem 13 etape, dar si meciurile din play-off. De Pasti va trebui sa jucam o etapa intermediara. In functie de starea vremii vom stabili si data de incepere a returului. Noi am vrea sa incepem in prima duminica din martie, sau chiar pe 28 februarie, dar pentru acest lucru trebuie sa ne permita si vremea. Cu o saptamina inainte de inceperea returului se va juca si restanta dintre Avintul Jaristea si Viitorul Homocea. Vor fi probabil si citeva etape intermediare in acest retur", ne-a spus Stan Gheorghiu. (Dan CHIRIAC)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.