Sport

Pioara s-a calificat in semifinale

Dan Chiriac
27 ian 2010 484 vizualizări
Focsaneanul Cosmin Pioara s-a calificat in semifinalele Cupei Unirii BCR la tenis.

Aceasta a invins ieri in doua seturi in partida din sferturile de finala si a jucat aseara pentru un loc in marea finala. Din pacate, celalalt jucator din Focsani, Teodor Lazar, a pierdut in sferturile de finala. Dupa un prim set echilibrat, pierdut la tie-break, Teodor Lazar a cedat la zero actul secund. Finala la categoria 14 ani se va juca in aceasta dimineata la sala de la Colegiul Economic. Tot azi are loc si finala femina la 14 ani, unde se vor intilni Bianca Iorga si Bianca Ciobanu. Ordinea celor doua partide a fost stabilita aseara. Primul meci va incepe la orele 9.00, urmat imediat de a doua finala a zilei. In jurul orelor 13.00 va avea loc si festivitatea de premiere. La categoria 12 ani, in competitia feminina, s-au intilnit in ultimul act Georgia Craciun si Andreea Rosca. Victoria a revenit primei sportive, care s-a impus in doua seturi. Aseara s-au jucat si finalele la masculin, la categoriile 12 si 16 ani. (Dan CHIRIAC)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.