Sport

SMS Sportiv

Ziarul de Vrancea
22 ian 2010 518 vizualizări
Ministiri sportive

80 de tenismeni se intrec de miine la "Cupa Unirii BCR"


Miine ia startul la Focsani turneul national de tenis de cimp "Cupa Unirii BCR", competitie destinata in exclusivitate tinerilor cu virste cuprinse intre 12 si 16 ani. Anul acesta se aduna la Focsani 80 de participanti din orase precum Bucuresti, Alba Iulia, Mangalia, Ploiesti, Brasov, Onesti, Bicaz, Tirgu Neamt, Iasi, Braila, Galati, Bacau si chiar o sportiva legitimata in SUA. Dupa cum ne-a informat Razvan Bucuroiu, directorul turneului, concursul se va desfasura in patru locatii (intre orele 8.00 si 18.00): Sala Polivalenta, sala Colegiului Economic "Mihail Kogalniceanu", sala Scolii nr. 2 "Ion Basgan" si sala Scolii generale din Gugesti. Turneul se va derula intre 23 si 27 ianuarie, iar de organizare se ocupa Asociatia Tenis Club Focsani si Banca Conerciala Romana. (C. F.)


Se rejoaca un meci la Cupa Fair-Play


Delegatii echipelor de fotbal Jan Orient si Opera Com au decis sa rejoace partida din prima etapa a Cupei Fair-Play. Jocul s-a incheiat cu scorul de 4 "" 4, dar cei de la Orient au contestat dreptul de joc al lui Stefanel Dinu de la formatia Orient. Sedinta de joi seara a dus la un vot egal intre cei care doreau ca meciul sa se rejoace si cei care inclinau spre o victorie la masa verde a celor de la Orient. In cele din urma s-a decis rejucarea partidei, in maxim doua saptamini. Meciul va avea loc in cursul saptaminii pentru a nu afecta programul competitiei. Totodata, jucatorul Stefanel Dinu nu va avea drept de joc pe tot parcursul turneului. (D. C.)


Baschetbalistii au meciuri in deplasare


Echipele de baschet de la CSS CSM Focsani vor juca noi partide din returul de campionat, la acest sfirsit de saptamina. Echipa U 16 va merge la Iasi, pentru partida cu echipa locala CSS Unirea Iasi. Dupa ce au cistigat la masa verde meciul cu CSS Botosani, din prima etapa, focsanenii au pierdut in etapa a doua. "Aici, situatia este neclara. Avem nevoie de citeva victorii pentru a ne asigura calificarea la turneul semifinal", ne-a spus antrenorul Mihai Petrut. La U 14, echipa CSS CSM Focsani a pierdut in prima etapa a returului, la Galati. Duminica, echipa focsaneana se va deplasa la Radauti, unde va intilni echipa locala. "Aceasta echipa este deja calificata la turneul semifinal, astfel incit jocurile din acest retur vor fi utile in perspectiva fazei urmatoare a campionatului", a precizat Mihai Petrut. (Dan CHIRIAC)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.