Sport

Doliu in sportul din judet

Dan Chiriac
9 ian 2010 1222 vizualizări
Doua decese au indoliat lumea sportului din judet. Focsaneanca Elena Firea, fostul decan al Academiei Nationale de Educatiei si Fizica si Sport din Bucuresti, a murit joi, la virsta de 82 de ani.

Elena Firea a fost prima femeie care a condus institutia centrala de invatamint. De asemenea, Elena Firea a fost presedinta Federatiei Romane de Gimnastica si arbitru international. Profesorul doctor Elena Firea a fost decan al ANEFS intre anii 1981-1984, apoi rector pina in 1990, dupa care a preluat postul de decan al Facultatii de Educatie Fizica si Sport din cadrul Universitatii Ecologice. Un alt profesor de sport a trecut in lumea celor drepti. Dupa o grea suferinta, profesorul Neculai Ioan, de la Colegiul Tehnic "Valeriu Cotea"Focsani, a plecat dintre noi in cursul zilei de joi. (Dan CHIRIAC)


Cupa "Fair- Play" se amina


Debutul Cupei "Fairplay" la minifotbal s-a aminat pentru cel putin o saptamina. Turneul trebuia sa debuteze duminica 10 ianuarie 2010, daca toate echipele si-ar fi achitat taxa de inscriere. "Competitia a fost aminata pentru ca unele echipe nu si-au platit taxa. Nici o echipa nu va participa la turneu daca nu va achita toti banii pina la inceperea competitiei", ne-a spus Jani Oltianu, cel care se ocupa de organizarea turneului. La intrecere urmeaza sa ia parte echipele Teomax Focsani, Zboina Soveja, Unirea Odobesti, Vointa Deep Serv Odobesti, Rastoaca, FC Marasesti, Polivalenta si Opera. Primele patru formatii la finalul jocurilor din grupa vor juca in penultimul act dupa sistemul 1- 4, 2 - 3. Invingatoarele din semifinale vor juca finala. La aceasta competitie pot participa doar jucatorii care au peste 35 de ani. Toti fotbalistii care vor lua parte la turneu trebuie sa fie nascuti in Vrancea sau sa aiba domiciliul in judet. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.