Sport

Echipa de fotbal se reuneste saptamina viitoare

Dan Chiriac
7 ian 2010 563 vizualizări
Echipa de fotbal CSM Focsani se va reuni saptamina viitoare

Antrenorul Aurel Pastia a anuntat ca prima infatisare cu jucatorii din cadrul lotului va avea loc luni 11 ianuarie. "Atunci vor veni citiva jucatori, pentru a ne vedea in cadrul organizat, in 2010. Ulterior, ii vom anunta telefonic pe toti fotbalistii cind va fi programat primul antrenament. Este posibil sa ne reunim pe 13 sau 14 ianuarie, dar data nu este batuta in cuie", ne-a spus Aurel Pastia, antrenorul echipei de fotbal CSM Focsani. Tehnicianul nu se va baza la inceputul pregatirilor pe sase jucatori, care vor pleca in cantonament cu formatia de futsal. Portarii Ivanciu si Bors si jucatorii de cimp Toader, Bucataru, Curteanu si Sararu vor efectua un stagiu de pregatire in statiunea prahoveana Cheia, in acelasi loc unde s-a pregatit si formatia de volei. Formatia de fotbal va efectua primele antrenamente la stadionul "Milcovul", urmind ca ulterior sa sustina si mai multe partide amicale. Focsanenii incearca sa gaseasca resursele financiare pentru a pleca intr-un cantonament, cel mai probabil tot la Cheia. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.