Sport

E bine ca am dus campionatul la capat

Dan Chiriac
9 dec 2009 694 vizualizări
Spune antrenorul echipei de futsal, Petrache Gurguiatu u CSM Focsani - City"us Tg. Mures 2 - 8 (1 - 2), in etapa a 13-a a Ligii intii de futsal

Echipa de futsal CSM Focsani a terminat pe locul 11 turul si cele doua etape din returul Ligii intii de futsal. Chiar daca se afla pe un loc retrogradabil, jucatorii si antrenorii sint constienti ca lupta pentru salvare abia acum incepe. "Nu sint foarte multumit de acest sezon, dar tinind cont de faptul ca multe formatii joaca cu fotbalisti adusi din strainatate, iar noi evoluam cu jucatori care sint si la iarba, trebuie sa acceptam situatia. Sa speram ca vor fi bani pentru un cantonament si apoi sa reusim un retur mai bun si sa schimbam fata echipei. Pina la urma e important ca am dus campionatul la capat", spune tehnicianul Petrache Gurguiatu. Acesta a tinut sa aprecieze evolutia unora dintre jucatori la ultimul meci din acest an, dar si sa-i critice pe altii: "Am jucat foarte bine, dar mi-a fost intarita senzatia ca unii jucatori nu pot tine aproape de aceasta echipa. Nu am avut luciditate in faza de finalizare. Am avut momente bune in joc, dar pe lipsa noastra de inspiratie oaspetii au marcat prea multe goluri fata de aspectul jocului". Echipa de futsal CSM Focsani a pierdut luni cu 2 - 8 partida jucata in fata ocupantei locului doi in clasament, City"â„¢us Tg. Mures. Golurile au fost marcate de Covaci 20, 35, respectiv Raymond 15, 31, Nuno Miguel 18, Texeira 21, 30, Perreira 27, A. Almasan 36 si Kacso 40. CSM Focsani a jucat cu Ivanciu, Bors - S. Popa, Toader, Sararu, Curteanu, Vasilescu, Covaci, Bucataru, Munteanu si Argeseanu. Tg. Mures a raspuns cu Ferreira, Moldovan, Adrian Almasan, Endre Kacso, Nuno Miguel, Texeira, Coehlo, Munteanu, Magureanu, Marius Almasan, Perreira si Raymond. Jocul a fost condus de Gabriel Gherman - Bucuresti si Septimiu Burtescu - Tirgoviste. In retur, CSM Focsani va juca acasa cu U. Cluj, Moldocor Piatra Neamt, Olimpic Simeria, dar si Poli Timisoara, adica patru dintre contracandidatele la evitarea retrogradarii. Singura deplasare la o formatie aflata in coada clasamentului va fi cea de la Sfintul Gheorghe. In celelalte partide ale etapei s-au inregistrat rezultatele: (Dan CHIRIAC)


Olimpic Simeria- CIP Deva 2 - 6

Spicom Sf. Gheorghe - Design Brasov 1 - 9

Moldocor Piatra Neamt - Concordia Chiajna 1 - 5

Clujana Cluj - Poli Timisoara 3 - 0

Odorhei - United Galati 4 - 1


Clasament:


1. Cip Deva 36p ^60

2. Tg. Mures 36p ^48

3. Con. Chiajna 33p ^39

4.D. Brasov 30p ^50

5.Odorheiul 27p ^15

6.United GL 18p -13

7.Moldocor PN 10p -19

8. Ol.Simeria 10p -29

9. Sfintu GH. 9p -27

10.Clujana Cluj 10p -17

11. CSM Fcs 7p -45

12. Poli Timis 6p -62



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.